Eksplosiv fart i traditionelt håndværk: Nike Mercurial Tech Craft Pack

11.11.2015

Skrevet af Jonathan

Læderstøvler og speedstøvler plejer virkelig ikke at have meget til fælles. Ronaldo og Piques spillestil minder i hvert ikke meget om hinandens på banen. Det har dog ikke stoppet Nike fra at give enhver spiller, som bruger eksplosiv fart til at komme forbi sin modstander, muligheden for at spille i læderstøvler. De introducerer her Nike Mercurial Tech Craft støvlerne.

Selvom Nike Mercurial Tech Craft Pack Superfly og Vapor støvlerne er lavet med en læderoverdel og derfor naturligvis er lidt tungere end de plejer, så er de stadig fuldt gearet til fart. De ekstra gram gør virkelig ingen stor forskel og jeg kan personligt næsten kun se fordele ved læderoverdelen.

Touchet er utrolig blødt og ligesom på den forrige Tech Craft kollektion, så er jeg utrolig imponeret over den måde Nike har kunne tilføje denne læderoverdel, helt uden det skabte nogle irriterende syninger på overdelen. Læderet blender perfekt med den syntetiske del på hælen, hvilket har taget noget seriøst godt håndarbejde fra Nike designerne.

Hvis du vil bestille den innovative Tech Craft Mercurial støvle, så skriv dig op her og få dem før alle andre.

De designere, som arbejde på Tech Craft konceptet, har knoklet utrolig hårdt for at finde den bedste måde at inkorporere læderet på og de har ramt plet. Hvad synes du om Mercurial støvlerne fra Tech Craft Pack - og hvilken er din yndlings - Vapor, eller Superfly?

ALT_TAG