Nike fortolker dødbringende angreb i læder: Hypervenom Tech Craft Pack

10.11.2015

Skrevet af Jonathan

For et par måneder tilbage lancerede Nike den første Tech Craft Pack kollektion og nu er de klar med en ny farvevariant, hvor de igen giver deres støvler en læder-opdatering. Her tager vi et tættere kig på Hypervenom modellen og hvordan det amerikanske brand har tilføjet en ny dimension.

Nike Hypervenom kollektionen er nogle af verdens farligste angriberes yndlingsstøvle og de bliver i hvert fald ikke mindre dødbringende foran mål i den nye læder version af støvlen. Fordelene ved at give en støvle en læderoverdel er mange, men hovedsageligt går det på at give en blødere overdel og langt mere komfort end en microfiber støvle kan.

Det er også præcis hvad du får med den nye Nike Hypervenom Tech Craft støvle, hvor både Phantom og Phinish støvlen giver exceptionel komfort. Det blødere touch er også et der passer rigtig godt til støvlens natur og man kan næsten forestille sig Edinson Cavani, der danser forbi forsvarsspillere med elegante boldberøringer.

Du kan være blandt de første til at få hænderne i den nye Nike Hypervenom Tech Craft støvle her.

Som i måske har set i vores forrige blogindlæg, så er jeg ikke rigtig verdens største fan af den brune og Volt farvekombination, men som det ofte er med Nike støvler, så ender jeg nok med at synes om designet efter at have set det på banen. Hvad siger du - var det kærlighed ved første blik for dig?

ALT_TAG