Nike er klar med spillets nyeste Legende | Giv de seneste Tiempo Legend 8-colourways en varm velkomst.

24.06.2019

Skrevet af Zlatko

Nikes seneste Tiempo Legend 8 handler om at give spillets håndarbejdende spillere, såsom Vigil van Dijk, Sergio Ramos og Julie Ertz, det blødeste touch på bolden nogensinde. Lad os gå igennem den helt nye Nike Tiempo Legend 8, som også er designet med et helt nyt look – og i hele 2 forskellige colourways.

Nike Tiempo Legend 8

Det er tid til at forkæle Tiempo Legend-fansene, da det er tid til at introducere den seneste Tiempo Legend 8-fodboldstøvle, som har fået et helt nyt udseende, der giver dig det bedst mulige og blødeste touch i spillet. Dette vil give de mest hårdtarbejdende spillere de bedst mulige forudsætninger for at dominere deres område på banen. Du har måske allerede set Virgil van Dijk, Sergio Ramos og Julie Ertz være en afgørende faktor, men Tiempo Legend 8 vil gøre dem til morgendagens legender, da de bliver spillets ustoppelige faktor.

Den seneste Nike-fodboldstøvle, Tiempo Legend 8, ligner ikke noget vi har set før – og nogen ville endda kalde den for futuristisk. Nike har lavet overdelen af kængurulæder, som er et velkendt element i moderne fodbold, imens overdelen også har fået et innovativt 3D-printet konstruktion med diamant udskæringer. Dette design vil sikre at spillerne får et fantastisk og sublimt touch på bolden.

Fortsætter nedenfor.

Men overdelen er ikke det eneste nye ved Tiempo Legend 8-støvlen! Nike har også tilføjet det mere eller mindre nye Quadfit Mesh, hvilket du også kan opleve på den populære Phantom Vision-silo. Quadfit Mesh'en er faktisk bare et indre lag af Mesh-materiale, der pakker din fod ind i støvlen, så du får den nødvendige stabilitet og sikre lockdown – en ting der muligvis kan hjælpe dig med at undgå unødvendige skader. For at give dig et endnu bedre greb i støvlen har Nike inkorporeret deres populære NikeGrip-teknologi i indlægssålen. Dette vil forhindre dig i at glide rundt inde i fodboldstøvlen, så du kan spille på dit allerhøjeste niveau.

Flyknit er efterhånden et must i Nike-fodboldstøvler, og det er ikke en undtagelse i den nye Tiempo Legend 8, da pløsen er lavet af Flyknit-materiale, hvilket er meget lig med den tidligere Tiempo Legend 7-støvle. Flyknit-området på støvlen giver dig åndbarhed, elasticitet og støtte, hvilket gør din oplevelse med støvlen endnu mere behagelig. Til sidst har Nike også tilføjet Hyperstability-sålen, som er lavet af pebax-materialet, hvilket er designet til at lade dig lave hurtige retningsskift, når du bevæger dig i høj fart.

Hvad er der ikke at lide ved Nikes seneste lancering? Jamen – Nike har endnu en ting oppe i ærmet, og det er, at du ikke bare får en colourway, men hele to! Du kan vælge imellem en blackout, som har en klassisk sort overdel, imens Nike-swooshet er lavet med en cool blå farve. Den anden colourway er en whiteout udgave, og som kommer med en helt frisk hvid overdel samt en selvlysende Nike-Swoosh, som runder designet flot af. Begge colourways er tilgængelige hos Unisport fra fra i dag - dog kan du eksklusivt få fat i den hvide-kollektionen hos Unisport!


Få fat i dit nye par af Tiempo Legend 8-støvlen her.