Her i kølvandet på lanceringen af evoPOWER fodboldstøvlen, har PUMA lavet en video med to af støvlens profiler. Marco Reus fra Borussia Dortmund og Cesc Fabregas fra FC Barcelona fortæller om følelsen af, at score et vigtigt mål.

Reus og Fabregas har en hel del tilfælles. De spiller begge to i evoPOWER fodboldstøvler, de er begge blandt de bedste i verden på deres respektive position, og så laver de begge to mål. Massere af mål.

I denne nye video fortæller de to stjernespillere om, hvad det er der sker før, under og lige efter at de har scoret et mål. Der kan næppe være tvivl om at begge spillere også vil komme til, at score mange mål i de nye Puma evoPOWER fodboldstøvler.

Når et modstanderhold forsvarer dybt, kan det nogle gange være problematisk for Fabregas og resten af Barca-drengene, at få tiki taka-spillet til, at flyde. Derfor må man have alernative løsninger klar, og som Fabregas også siger, må man være parat til, at tage chancen og sparke ude fra.

Gør som Reus og Fabregas. Scor dine mål i et par Puma evoPOWER - kun 1299,-

Marco Reus fortæller at det er vigtigt, at føle sig klar og fuldt fokuseret i løbet af alle 90 minutter, for en fodboldkamp kan afgøres på et splitsekund.

For catalanske Fabregas er det vigtigste ved den nye PUMA evoPOWER fodboldstøvle at den er tilregnelig og pålidelig. På den måde ved Cesc at han altid kan stole på sine fodboldstøvler, når chancen for, at score det afgørende mål byder sig.

Reus er særligt begejstret for at evoPOWER støvlen, kan tillægge hans skud en smule mere styrke. Borussia Dortmund spilleren føler at lidt ekstra power relativt nemt kan være den udslagsgivende faktor for om en bold ryger i kassen eller ej.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Reus og Fabregas har øjensynligt fundet den helt perfekte støvle til deres spillestil. Er evoPOWER også den rigtige støvle for dig? Fortæl os din mening i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.