Turkis og frisk | Se den nye, flotte Inter 2019/20 Udebanetrøje

24.06.2019

Skrevet af William

Inspireret af kongeblå og monumentet af Kong Victor Emmanuel ll - den første konge i Italien og klubbens mest passionerede fans. Nike er klar med Inters fantastiske nye udebanetrøje til 2019/20-sæsonen.

For omkring en måned siden blev den nyeInter 2019/20 Hjemmebanetrøjepræsenteret. Nu er det tid til at Milano-klubben kommer med deres udebanetrøje. Og den er fyldt med historie bag de unikke farver.

Det friske, turkise look er inspireret af monumentet af Kong Victor Emmanuel ll. Og så er den grønlige farver også en hyldest til Curva Nord - tribunen, hvor de mest entusiastiske Inter-fans holder til. Og på denne del af Guiseppe Meazza-stadion er sæderne grønne. For at holde trøjen så royal som muligt, har Nike tilføjet gulddetaljer, der bl.a. inkluderer en tynd linje ved kraven, halsen, ærmerne og et sort/guld-logo. Som om det ikke var nok, så er der en ekstra detaljer i nakken i form af et gyldent kors. Et symbol på byen Milano og med navnet Internazionale skrevet i midten med datoerne for grundlæggelsen af klubben.

Fortsættes nedenfor.

Hele sættet kommer med hvide shorts og sokker, der er delt op i hvid og turkis. For første gang siden 2012 vil udebanesættet ikke være de klassiske hvide farver. Og vi kan ikke vente på at se Nainggolan, Skriniar, Perisic og resten af holdet løbe rundt i disse farver i Serie A næste sæson.

Du behøver dog ikke vente til næste sæson for at få trøjen. Den kan købes hos Unisport fra i morgen.


Køb din Inter Udebanetrøje her