Vinteren raser over Danmark, men det har ikke forhindret Jakob i, at kører den helt nye PUMA evoPOWER 1 fodboldstøvle igennem anmeldermaskinen.

Først blev Balotelli sluppet løs i sin helt egen variant af evoPOWER fodboldstøvlen, siden da fik Marco Reus og Cesc Fabregas også lov til, at spille i støvlen i en helt særlig camouflage-udgave. Den 17. januar kom dagen endelig, hvor evoPOWER blev officielt lanceret ved et storstilet event i Barcelona.

Den lange ventetid har ikke været for ingenting. Ord bliver hurtigt fattige når man skal beskrive den nye Puma evoPOWER fodboldstøvle, for det er intet mindre end en genistreg Puma har begået her.

At overtale Jakob til, at lave en anmeldelse af støvlen var nu ikke særlig svært. Faktisk var det helt umuligt, at tale ham fra det. For Jakob var ellevild efter, at stikke fødderne i PUMA's nye vidunder-støvle.

Du behøver ikke, at spole særlig langt ind i videoen for, at høre Jakobs holdning til den helt nye PUMA evoPOWER 1 fodboldstøvle. Han er meget begejstret for den nye PUMA støvle. Når man hører om teknologien bagved evoPOWER-støvlen forstår man godt hans begejstring.

PUMA kan bryste sig af, at have markedets eneste deciderede power-støvle lige nu. EvoPOWER-støvlen afløser Powercat-siloen, der aldrig for alvor slog igennem. Det er vi dog slet ikke i tvivl om at evoPOWER vil gøre. Den er ganske for god til, at fejle.

Overdelen er lavet i AdapLite, der er et fantastisk blødt og fleksibelt mikrofiber materiale, der følger fodens naturlige form og bevægelse. Det helt særlige ved dette materiale er dog at det kun strejker sig i længderetningen. På den måde ydes der derfor support, stabilitet og støtte til foden.

Det har for PUMA være essentielt, at opnå en bar-fods oplevelse i evoPOWER fodboldstøvlen. PUMAs research team (Attac Team) har forsket i, hvordan det bedste spark opnåes, og deres konklusion var klar: Det er den bare fod der giver det mest optimale spark.

Lyder PUMA evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul som noget for dig? Så forudbestille den allerede nu - kun 1299,- kr.

Så ville det jo virke oplagt bare, at spille i bare fødder, men der er nogle udfordringer herved. Dels så gør det ondt, at sparke hårdt til bolden, dels så står det i fodboldlovens §4 at en spiller skal have fodtøj på. Endvidere stødte PUMA også på den forhindring at den bare fod har en del ujævnheder der gør at sparket mister præcision.

Løsningen på ujævnhederne har PUMA fundet, med det skum som evoPOWER er beklædt med på vrist og inderside. AccuFoam hedder det - en sammentrækning af Accuracy og Foam - eller op dansk præcision og skum. AccuFoam udligner fodens naturlige ujævnheder så du får en hel ren sparkeflade.

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Hvis du stadig læser her så skynd dig, at få trykket på "Play" så du kan se hele anmeldelsen af PUMA evoPOWER 1. Du vil med garanti ikke blive skuffet. Hvad synes du om støvlen? Del din mening med os i kommentarfeltet eller på Twitter og Facebook.