adidas VM Pack til kvinder | Lavet til at hylde fremhæve profilerne ved turneringen

14.06.2019

Skrevet af Claus

Den seneste VM colourway er klar fra adidas, når de tilslutter sig denne sommers fodboldfest med deres World Cup Pack. Lavet i en iøjnefaldende farvevariant - skabt til at få spillerne til at føle sig unikke på banen.

adidas World Cup Pack

Kvindernes VM 2019 er allerede en uge inde og adidas er klar til at bidrage til VM feberen med deres colourway til adidas fodboldstøvlerne. Den nye farvevariant er elektrisk og iøjnefaldende og vil uden tvivl få de udvalgte VM spillere til at skille sig ud gennem hele turneringen.

Kvindernes VM Pack indeholder en cool orange overdel kombineret med pink detaljer på både overdelen og sålen. Det hele handler om at omfavne spillerne, når de kæmper vej gennem den hårde turnering for at løfte det ikoniske VM trofæ i sidste ende.

Fortsættes nedenfor.

Støvlerne er lavet til de kvindelige atleter og med det følger det perfekte til de kvindelige spillere. Ikke kun fittet, men også størrelserne er lavet med henblik på kvinderne, da den højeste størrelse er 41 ⅓. Det er gjort for at optimere de kvindelige fodboldspilleres spil, så de kan tage deres spil til nye højder, så de tør at skabe spillet de spiller.

adidas World Cup Pack er ikke som andre farvevarianter, da den virkelig skiller sig ud og er lavet til at bidrage til spillernes mindset to at skabe det uventede - VM er ikke for fakere! Hvis du er kreatøren, så sørg for at få fingrene i dit par hos Unisport nu.


Køb de nye adidas World Cup kvinde fodboldstøvler lige her!