Unisport quiz: VM i kvindefodbold 2019 | Hvilken fodboldspiller er du?

13.06.2019

Skrevet af Milan

VM i kvindefodbold er for alvor blevet skudt i gang, og i den forbindelse har vi hos Unisport udarbejdet en lille quiz. Er du Frankrigs Eugénie Le Sommer eller USAs stjernespiller Alex Morgan? Tag testen og find ud af det nu!

VM i kvindefodbold-quiz

Har du – som os hos Unisport – fulgt med i alle eller langt de fleste kampe indtil videre? Får du kriller i maven, når du tænker på den næste kamp, der skal spilles? Måske fanger du endda dig selv i, at Google mange af de dygtige fodboldspillere, ’bare fordi’. Uanset hvordan det måtte forholde sig, så er denne test til dig, der ikke kan få nok af VM i kvindefodbold. Eller som måske bare godt kunne tænke sig at finde ud af, hvilken spiller du har mest til fælles med af de største kvindelige fodboldspillere til verdensmesterskabet i Frankrig baseret på quizzen.


Se alle vores VM-trøjer her.

Til dette tænker du måske ’hvordan skulle en quiz dog kunne svare på dette?’ Jo, ser du, quizzen er blevet opbygget på den måde, at den tager højde for nogle af de vigtigste variabler, vi mener, er afgørende for, om du har flere fodboldrelaterede træk til fælles med franske Le Sommer, norske Ada Hegerberg eller en helt tiende spiller. Her kan du fx blive spurgt om, hvilken position du spiller eller har spillet på banen eller udvælge det ord, som på bedste vis beskriver, hvordan du ser dig selv som fodboldspiller.

Men vi vil selvfølgelig ikke tage glæden fra dig og afsløre alle spørgsmålene i quizzen, så hvis du er nysgerrig på at finde ud af, hvilken af de pt. bedste kvindelige stjerner på banen matcher dig, så vent ikke længere og tag testen nu.


Er du klar? Tag testen her!