Vi har taget en kig på de fire farver som den elegante nye Nike Tiempo Legend V er kommet i. Her har du chancen for virkelig, at finde ud af, hvilken variant der er mest dig.

I december fik vi endelig løftet sløret for den femte generation af Nike's klassiker støvle. Tiempo modellen har altid været populær, da den repræsenterer mange af de gamle traditionelle dyder. Med denne femte variant af modellen har Nike tillagt fodboldstøvlen en hel del moderne teknologi, så den på bedste vis kombinerer både fortid, nutid og fremtid i en og samme fodboldstøvle.

Læs nyheden fra lanceringen af Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen her

Støvlen blev først lanceret i det elegante, men samtidig vovede farve Sand/Orange/Sort. En farve der symboliserer at Tiempo forener tradition med innovation. Sandfarven er meget afdæmpet og rolig, mens den orange farve der er på indersiden skriger på opmærksomhed. En virkelig elegant farvekombination, som mange af Nike's kontraktspillere også lynhurtig tog til sig. Blandt mange andre så vi lynhurtigt Carlos Tevez, Gerard Pique og Ashley Cole tage støvlen til sig.

Nike Tiempo Legend V ACC FG Sand/Orange/Sort - 1259,-

Nike har ikke ville forhaste lanceringen af Tiempo Legend V fodboldstøvlen, da de ville være helt sikre på at de havde lavet en vinder. Hele to et halvt år har denne fodboldstøvle været i støbeskeen hos Nike's udviklingsteam, inden den så dagens lys. Den lange ventetid har bestemt ikke været forgæves, for slutresultatet er intet mindre end fænomenalt.

Som Nike fra tid til anden har for vane, at gøre det lavede de i midten af december en farve-pakke på tværs af alle fire siloer. I Nike Reflective Pack kom den spritnye Tiempo Legend V i en stilfuld hvid variant, med blå accentfarve og et sort Swoosh-logo. Gennemført god stil.

Læs om Nike Reflective Pack her

Naturligvis er Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen lavet i kænguruskind. Som en af kun ganske få fodboldstøvler på det store støvle-marked bliver Legend støvlen fortsat lavet i rigtigt naturskind, og det er vi selvsagt helt vilde med. Det er en uovertruffen oplevelse, at stikke fødderne i et par Tiempo Legend V fodboldstøvler, så at kalde den for kongen af komfort er absolut ikke en overdrivelse.

Nike Tiempo Legend V ACC Reflex FG Hvid/Blå - 1349,-

At lave en ny Tiempo Legend fodboldstøvle uden også, at have den i en Sort/Hvid variant ville ikke føles helt rigtigt. Det var også Nike's opfattelse af tingene og derfor var det også med stor glæde og stolthed at vi for kort tid siden kunne præsentere denne farvekombination af støvlen. Den vil helt sikkert falde i god smag hos enhver fodboldstøvle kender, der holder af traditioner.

Nøjagtigt som sin forgænger er den nye Nike Tiempo Legend V med største selvfølgelighed udstyret med Nike's succesfuilde ACC-teknologi. Det giver den bedst mulige boldkontrol uanset, hvor vanskelige vejrforhold der arbejdes under.

Nike Tiempo Legend V ACC FG Sort/Hvid FORUDBESTILLING - 1259,- Leveres primo februar

Den fjerde, og hidtil sidste, farvevariant vi har set af Nike Tiempo Legend V er en helt særlig en af slagsen. Nike Tiempo Legend XX i Hvid/Sort er lavet som en hyldest til hele Tiempo-siloen. Det er i år 20 år siden at den første Nike Tiempo så dagens lys på fodboldbaner verden rundt. Støvlen kommer som del af en pakke sammen med en Nike Tiempo 94 sneaker i samme farvevariant. Pakken er kun lavet i 500 eksemplarer på verdensplan, men kan naturligvis findes her på Unisport.dk.

Læs om Tiempo XX Pack her

Nike Tiempo Legend XX er dog lidt anerledes fra de andre farvevarianter af støvlen. Materialet støvlen er lavet i er det meget eksklusive alegria kænguruskind. Swoosh-logoe på XX-varianten er i sølv for også, at markere at denne støvle er noget helt, helt særligt.

Nike Tiempo Legend FG XX Pack Limited Edition - 2699,-

En af de helt nye ting ved Nike Tiempo Legend V fodbodlstøvlen er Hypershield-teknologien der gør, at støvlen absorberer langt mindre vand end hidtigige modeller. I sammenligning med Nike Tiempo Legend IV optager den nye model 73% mindre vand. Med andre ord holder støvlen en meget stabil vægt uanset, hvad vejrguderne udsætter den for.

Komforten er og bliver det vigtigste element i Nike Tiempo Legend V. Derfor har Nike indlagt en hel del syninger på støvlens forfod for, at holde læderet blødt og smidigt, men uden at det mister sin form. Det øger også støvlens holdbarhed, så den kan holde til lange sæsoner, med mange træningssesioner.

Støvlens sål er lavet i TPU, så der er en optimal fleksibiliet og bevægelighed. Hele sålen er inspireret af Nike's Free-kollektion, hvor skoen følger fodens naturlige bevægelser. Det giver de bedste betingelser for en høj komfort. Nike har holdt fast i det samme succesfulder knopsystem der også sad på Tiempo Legend IV, dog er knopperne blevet en anelse bredere for, at øge stabiliteten.

nike, tiempo, nike tiempo legend, nike tiempo legend V, unisport, unisportstore

Hvilken variant af Legend V er din favorit? Har du allerede fået fingre i denne lækre støvle? Fortæl os din mening om ny-klassikeren lige her i kommentarfeltet