Den for nyligt kårede vinder af Ballon d'Or Cristiano Ronaldo har i weekenden spillet i den hvide Vapor IX Flash Pack, og hvis man er støvlenørd, så vil det nok vække lidt minder. Han spillede nemlig også i hvide fodboldstøvler på dette tidspunkt sidste år, hvor støvlen dog var lavet til ham alene og i 100 par på verdensplan. Vi har taget et nærmere kig på de to hvide fodboldstøvler, som Ronaldo er eneste Nike-atlet til at spille i, her.

Der var tåre i øjnene og en søn med på scenen, da Cristiano Ronaldo for en uge siden blev kåret som verdens bedste fodboldspiller, da han modtog FIFAs Ballon d'Or. Det er ikke helt uforståeligt, at portugiseren blev en smule rørt, for det er en fantastisk ære at modtage den gyldne bold.

I forbindelse med at Cristiano Ronaldo blev kåret til verdens bedste fodboldspiller, så synes Nike, at de ville markere, at de altså har en ener i stalden. Derfor blev det besluttet, at Cristiano Ronaldo som den eneste skal spille i Nike Mercurial Vapor IX fra Flash Pack.

Cristiano Ronaldos nye fodboldstøvle så dagens lys i midten af december, og den har siden dag skabt god opmærksomhed omkring sig selv. Udover at støvlen er yderst elegant, så er det også interessant at Nike har tilføjet refleksive elementer på støvlen, så den bliver synlig, når spotlightet falder på fodboldstøvlen.

I weekendens kamp spillede Cristiano Ronaldo så en kamp i de nye fodboldstøvler for første gang. Han har trænet i fodboldstøvlerne i løbet af ugen, og derfor var det også interessant at se støvlerne på fødderne af verdens bedste fodboldspiller i en officielt La Liga kamp.

Hvide fodboldstøvler er nemlig noget særligt, og de har en vis aura af elegance og stil. At fodboldstøvlerne så passer smukt til Real Madrids hjemmebanetrøje gør bare kombinationen endnu mere elegant og smuk at se på. Det er virkelig en støvle, der passer perfekt til hele verdens CR7.

Det er til gengæld ikke første gang, at Cristiano Ronaldo spiller i hvide fodboldstøvler. Den tidligere farvevariant af Nike Mercurial Vapor IX CR7 Safari var også hvid med et farverigt mønster i orange, gul og sort, og hvis vi går endnu længere tilbage i tiden, så lancerede Nike den særdeles eksklusive Nike Mercurial Vapor IX CR7 SE, der blev lanceret i blot 100 par på verdensplan.

Støvlen var på alle måder en hyldest til den nu officielt verdens bedste fodboldspiller. Den klassiske Nike-skrift ved hælen, som vi kender det fra de nuværende Nike Mercurial Vapor IX, var blevet erstattet af en stor og flot CR7 skrift.

Samtidig var der andre interessante elementer på fodboldstøvlen, og hvis man kiggede godt efter, fandt man en række tal på ydersiden af hælen. Det var ikke en tal-kombination til en bankboks på Cristiano Ronaldos opskrift på at blive verdens bedste fodboldspiller (desværre). I stedet så var det tallene 1,9,14,19,27,55 og 60, der på det tidspunkt repræsenterede milepæle i den gloværdige karriere.

I 2012 repræsenterede de en formiddabel sæson. 1 det første spanske mesterskab. 9 mål scoret for Portugal. 14 kampe spillet for landsholdet. 19 - første spiller til at score mod alle 19 La Liga hold. 27 år gammel i 2012. 55 kampe spillet i alle turneringer. 60 mål scoret i alle turneringer for en klub.

Dengang vidste Cristiano Ronaldo nok ikke, at 2013-sæsonen ville blive endnu vildere for portugiseren og sikre ham det eftertragtede Ballon d'Or-trofæ. Men på daværende tidspunkt var han meget stolt af også sin 2012-sæson. “Sidste sæson var en meget speciel en af slagsen for mig, hvor jeg hjalp min klub og mit land til at opnå succes,” sagde Cristiano Ronaldo. “Det er fantastisk at fejre disse præstationer og dertil have et flot par Mercurial fodboldstøvler for at markere øjeblikket. Jeg vil helt sikker nyde at spille i dem.”

Det er svært at se grænserne for Cristiano Ronaldo, og mon ikke også Nike er meget glad for at have verdensstjernen i stalden. Senest måde de har markeret det på er ved at lade ham spille i den elegante og lækre Nike Mercurial Vapor IX fra Flash Pack.

Cristiano Ronaldo er tilbage i hvide fodboldstøvler med sine Nike Mercurial Vapor IX fra Flash Pack. Hvad synes du om støvlen? Og synes du det er fortjent, at Ronaldo er blevet kåret vil verdens bedste fodboldspiller? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.