Den helt nye Nike Tiempo Legend V er tilbage med en helt ny farvevariant, og det bliver denne gang sort og hvid, som støvlen bliver klædt. Virkelig elegant og lige noget for de klassiske fodboldspillere.

Nike har været et forrygende gavehumør i hele december, og de har heldigvis taget gavmildheden med ind i det nye år, hvilket vi selvfølgelig sætter stor pris på. Det seneste produkt af Nikes gave-humør er en helt ny version af Nike Tiempo Legend V, og vi byder fodboldstøvlen hjertlig velkommen.

Nike Tiempo Legend V er Nikes seneste udvikling af den moderne klassiker, som har rødder helt tilbage til 1994, og som i nyere tid er blevet ført frem i verden af en magisk spillende Ronaldinho. I dag er det spillere som Pique, Ramos og Carlos Tevez foretrukne fodboldstøvle, og med den seneste version af Nike Tiempo Legend V har de fået en fodboldstøvle, som kræser for både bold og fødder.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid, så kan du se meget mere lige her - pris 1259 kr.

Med den seneste generation af Nike Tiempo Legend-serien har amerikanerne gjort alt hvad de kan for at skabe en moderne og fremtidssikret støvle. Nike har brugt to og et halvt år på at skabe fodboldstøvlen, og der er blevet arbejde på at forene et fantastisk touch på bolden og en konsistent vægt. Læderstøvler har det med at blive tunge, når de bliver våde, men det har Nike forsøgt at undgå med den nye Nike Tiempo Legend V.

Overdelen på Nike Tiempo Legend V består af et utrolig blødt og smidigt stykke kængurulæder. Det giver et eminent boldberøring og et ligeså fremragende fit i støvlen. Den bagerste del af hælen er lavet af Nikes læderemulerende KangaLite-materiale for endnu bedre stabilitet og holdbarhed. Samtidig er støvlen udstyret med Nikes ACC-teknologi, der er sublim kontrol under alle forhold.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid, så kan du se meget mere lige her - pris 1259 kr.

Og når regnen plasker ned fra himlen, så er det vigtigt, at ens støvle ikke optager alt vandet, og gør ens støvle tung som bly. Derfor har Nike tilføjet deres avancerede Hypershield-teknologien til den nye Nike Tiempo Legend V. Hypershield er udviklet til at afvise vand, således at læderet ikke optager vand, og med denne tilføjelse formår Nike at lave en læderstøvle, der har fordele, som man ellers kun ser ved mikrofiberstøvler.

Denne revolutionerende Hypershield overdel formår at rykke markant ved støvlens vandindtag. Den femte generation af Nike Tiempo Legend absorberer 73% mindre vand end Nike Tiempo Legend IV, materialet tørrer 24% hurtigere, og overdelen er samtidig 88% stærkere end Tiempo Legend IV i Nikes egne tests. Det er med andre ord en mærkbar teknologisk forbedring, som varsler et stort fremskrift for Tiempo-kollektionen.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid, så kan du se meget mere lige her - pris 1259 kr.

Sålen er lavet i TPU, og den er udviklet til at være fleksibel og bevægelig. Nike har hentet inspiration fra deres Nike Free kollektion, hvor skoen følger fodens naturlige bevægelser, for hvis en løbesko kan følge ens krop, hvorfor så ikke også en fodboldstøvle? Nike Tiempo Legend V tager komfort og fit til et helt nyt niveau med en fleksibel sål omkring forfoden.

Ved knopsystemet har Nike valgt at blande de runde knopper foran med de aflange knopper bagtil. De runde knopper giver bedre rotation og trykfordeling, imens de aflange knopper bagtil giver en god stabilitet. Samtidig er knopperne samlet set blevet en anelse bredere, hvilket også sikrer, at man overordnet står bedre fast.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid, så kan du se meget mere lige her - pris 1259 kr.

Med en kombination af sort og hvid er der nu endnu flere valgmuligheder, hvis man er interesseret i den nye teknologisk avanceret Nike Tiempo Legend. Selvom støvlen kun har været på markedet i lidt over en måned, så er det allerede den tredje farveopdatering, og man kan jo håbe at Nikes fantastiske gavehumør fortsætter året ud.

Med Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid har Nike skabt endnu en imponerende variant, af den teknologisk avancerede støvle. Hvad synes du om den nye farve? Og har du prøvet Nike Tiempo Legend V? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.