Det bliver en sand stjerneparade af spillere, som kommer til at spille i den helt nye Puma evoPOWER, og vi ser nærmere på, hvilke spillere, der i den kommende tid skal spille støvlen helt til tops.

Hvis man havde et hold med Cesc Fabregas, Marco Reus, Yaya Toure, Dante Bonfime og Mario Balotelli, ja så ville man være meget godt kørende. Faktisk rigtig godt endda. Desværre spiller stjernerne ikke sammen, men holdet eksisterer hos Puma, da disse spillere kommer til at spille i den helt nye Puma evoPOWER.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1299 kr.

Der burde være solid baggrund for, at den nye Puma evoPOWER snart har scoret i den bedste engelske, spanske, tyske og italienske liga. Og det er jo ikke så ringe en start for en helt ny støvle.

At Dante Bonfime kommer til at spille i den nye Puma evoPOWER kan måske for nogen komme som lidt af en overraskelse. Tidligere har han nemlig spillet i Puma King, men faktisk så bliver 'kongestøvle-spillerne' flyttet over i den nye Puma evoPOWER foboldstøvle, og dermed har den stærke midterforsvarer noget at glæde sig til.

Den nye Puma evoPOWER er nemlig udviklet og designet til at give den maksimale kraftudladning, og det kan Dante få god brug for, når han skal tonse bolden langt væk fra Bayerns Münchens målfelt, eller hvis han skal lave den præcise pasning på tværs af banen.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1299 kr.

Manchester Citys stjernespiller Yaya Toure har også tidligere haft spilet i Puma King, men også han bliver ny mand i Puma evoPOWER. Den nye støvle skal helt sikkert nok være en gevinst for den kraftfulde midtbanespillers spil, og det bliver spændende at følge Yaya Toure i de nye støvler.

Det er ikke noget hemmelighed, at Toure er omdrejningspunktet for Manchester Citys spil, og han har både teknik, drive og masser af kraft i sit spil. Selvom han spiller på midten af banen er han kendt for at kunne finde vejen til netmaskerne, og mon ikke også han hurtigt får puttet bolden i kassen med den nye Puma evoPOWER fodboldstøvle.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1299 kr.

I det spanske kommer Cesc Fabregas selvfølgelig også til at iklæde sig den nye fodboldstøvle. Barcelonas midtbaneprofil har igennem længere tid været glad for Puma Powercat, der var den tidligere power-støvle, så mon ikke han også bliver særdeles glad for den nye Puma evoPOWER.

Cesc Fabregas har jo som en af de få allerede spillet i den nye Puma evoPOWER i det finurlige alternativ til en blackoutet støvle, nemlig Puma evoPOWER CAMO. Det har også været med stor succes, da Fabgegas udover at have spillet godt også har fundet vej til netmaskerne.

Om sine helt nye fodboldstøvler siger Cesc Fabregas: "At en fodboldstøvle finder inspiration i en fod, lyder som det mest naturlige, men i alt den tid, jeg har været i fodbold, så er det første gang jeg har hørt, at det bliver gjort. Når du prøver disse nye støvler, så er de faktisk ret forskellige fra det vi har spillet i før. De er meget mere fleksible: måden de bøjer sig med den naturlige fodform hjælper dig virkelig til at skyde hårdere."

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1.299 kr.

Dortmunds dynamiske og teknisk stærke midtbaneprofil Marco Reus har også allerede haft Puma evoPOWER på fødderne. Der har også været tale om den friske Puma evoPOWER CAMO fodboldstøvle, selvom det ikke har været i nogle officielle tyske kampe, da de endnu har lidt vinterpause.

Til gengæld bliver det en fornøjelse fremover at følge Marco Reus og det dynamiske spil, som han er garant for, iklædt den helt nye Puma evoPOWER. Dortmund spiller som bekendt med om det tyske mesterskab, og i Champions League sluttede de som 1'er i den vel nok sværeste pulje, så der er en god chance for, at Reus kan føre evoPOWER til masser af succes.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1299 kr.

Og imponeret er Marco Reus bestemt også: "At skyde udefra er helt essentielt i mit spil, både i åbent spil og på frispark. At have en fodboldstøvle, der maksimerer kraft i disse tilfælde er helt nødvendigt for at få mest ud af momenterne i kampen, og disse evoPOWER giver mig en masse selvtillid. Jeg kan godt lide tanken bag støvlen, og jeg har prøvet den meget. Man kan føle en oprigtig forskel - så meget, at det rent faktisk overraskede mig. Det er en meget spændende ny støvle, som Puma har skabt.

Man kan nok heller ikke sige den nye Puma evoPOWER uden også at sige Mario Balotelli. Den skarpe, farverige og opmærksomhedssøgende italiener er hurtig blevet en af hovedpersonerne til at brande den nye støvle. Puma leverede noget af en overraskelse, da de signede Balotelli og herefter iklædte ham Puma evoPOWER Stampa, som var en særlig limiteret udgave specialdesignet til Balotelli med masser af avisudklip fra hans karriere som design.

Hvis du vil have fat i den helt nye PUMA evoPOWER, så kan du se meget mere lige her - pris 1299 kr.

Super-Mario har også allerede vist, hvad den nye Puma evoPOWER kan, da han har sat flere kasser ind med Puma evoPOWER CAMO. Italieneren er ikke kun AC Milans store stjerne, han er også Italiens, og derfor er det sikkert og vist, at vi kommer til at se meget mere til netop Balotelli og Puma evoPOWER især til sommerens spændende VM-slutrunde.

Og faktisk er Puma evoPOWER-støvlen en af grundene til, at Mario Balotelli endte med at skrive under med Puma: "Jeg er ny i Puma-familien, og de fodboldstøvler, som de producerede var en af grundene til at jeg skrev under på aftalen. Puma evoPOWER fodboldstøvlen imponerede mig fra den første dag, jeg prøvede den i træning, jeg havde ikke prøvet en støvle som den før. Hvad Puma siger om støvlen er sandt, fleksibiliteten hjælper med at skabe en bedre boldkontakt, og det genererer masser af skudkraft."

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Det er en sand stjerneparade, som kommer til at spille med den nye Puma evoPOWER, og vi skal nok få masser af mål at se fra støvlen. Måske allerede i weekenden? Hvad synes du om den nye Puma evoPOWER? Og kunne du også godt tænke dig at spille i støvlen? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter