Mandag aften blev omkampene i FA-cuppens 1/4-finaler spillet. Hjemme på Stanford Bridge havde Chelsea kun fået 3-3 og skulle dermed på en svær opgave hos Tottenham på White Hart Lane. Første halvleg bød ikke på en eneste målchance. Men det skulle de to hold komme efter i anden halvleg. Efter blot 10 minutters spil scorede Shevchenko iført Reebok - Pro Rage Sort et drømmemål af de helt store. Med venstrebenet bankede han bolden op i det fjerneste hjørne uden chance for Paul Robinson! Det satte for alvor Chelsea i gang og blot 3 minutter senere øgede Shaun Wright-Phillips til 2-0. Den stilling holdt til 10 minutter før tid, hvor Robbie Keane reducerede på et straffespark, men tættere kom Tottenham ikke. Chelsea er dermed i semifinalen hvor de møder Blackburn. I aftenens anden omkamp tog Manchester United hjemme på Old Trafford imod Middlesbrough. Her afgjorde Cristiano Ronaldo kampen på et straffespark som han selv havde fået tilkendt et kvarter før tid. United møder i semifinalen Watford. Dermed er der lagt op til en drømmefinale mellem Chelsea og Manchester United, men først skal Blackburn og Watford altså elimineres. Er du klar til den spændende afslutning? Klik her og find din nye støvle og spar minimum 15%!