Lavet til ære for hjertet af Barcelona | Velkommen til den nye Barcelona 2019/20 Hjemmebanetrøje.

03.06.2019

Skrevet af William

For kun anden gang i klubbens historie, vil Barcelonas hjemmebanetrøje ikke have de ikoniske striber. Den nye Barcelona 2019/20 Hjemmebanetrøje er lavet til ære for Eixample-distriktet.

Barcelona 2019/20 Hjemmebanetrøje

Den nye Barcelona Hjemmebanetrøje handler i den grad om byen, da den har et meget iøjefaldende design med firkanter. Det er kun anden gang i historien, at Barcelonas hjemmebanetrøje ikke har striber. Hvis du ikke kender Eixample-distriktet, så kan det være svært at vide, hvad designet drejer sig om. Så lad os tage et kig på det.

Eixample-distriktet er måske et af de mest ikoniske steder i Barcelona, da det er karakteriseret med lange, lige gader, der er delt på med firkantede bygninger, som giver et unikt arkitektonisk udtryk. Nike hylder dette på den nye trøje med et skakternet design, der minder om Eixample-distriktet.

Fortsættes nedenfor.

Den nye Barcelona Hjemmebanetrøje handler om livet som Blaugrana, da den indeholder mentaliteten fra Eixample - samtidigt med det velkendte blå og røde Barca-farver. For at gøre Barcelona-trøjen komplet, har Nike tilføjet et Catalansk-inspireret mønster på kraven, da Barca er Cataloniens stolthed.

Vi kan ikke vente på at se Messi, Suarez, Coutinho og resten af Barcelona-holdet i aktion i den kommende sæson. Du kan allerede købe den nye Barcelona Hjemmebanetrøje fra i morgen klokken 09.00 her hos Unisport!


Find den nye Barcelona-trøje her.