Verdens bedste fodboldspiller i 2013 hedder Cristiano Ronaldo - i alle fald officielt. Portugiseren vandt her til aften FIFA Ballon d'Or, og det har Nike fejret ved at lancere en lille video, som highlighter CR7s store år.

Efter flere års dominans fra argentinske Lionel Messi genvandt Ronaldo titlen som Verdens Bedste Fodboldspiller for 2013. Det har været et flot år for Ronaldo, og man kan vist godt sige at han har levet op til sine Vapor IX CR7 Galaxy fodboldstøvler og spillet som en fra en anden planet.

Ronaldo har scoret intet mindre end 69 mål, og i processen lavet 8 hattricks. Han har vundet 41 gange, hvilket bestemt ikke kan være en statistik, der taler mod ham. Vigtigst af alt, så har han været instrumental for sit hold, uanset om han spillede for Real Madrid eller det portugisiske landshold.

Og nå ja, hvem husker ikke den vanvittige performance, da Portugal gik videre til VM, og hvor Ronaldo og Zlatan gik head-to-head og scorede mål efter behag. CR7 trak sig sejrrigt ud, og scorede alle Portugals mål, da de spillede sig videre til Brasilien.

For at fejre den store bedrift - som Ronaldo tydeligvis var enormt rørt over, da han gik på scenen og fik sit trofæ - har Nike lavet en lille video, der hylder portugiseren. Samtidig har de også givet ham lov til, som den eneste af deres spillere, at bære Nike Mercurial Vapor IX Get Reflective Pack i den kommende tid...

Hvad siger du til Ronaldos titel som Verdens Bedste Fodboldspiller fra 2013? Var den fortjent? Og hvad siger du til at se Ronaldo i sine Reflective Vapor IX fremover? Del meget gerne dine tanker med os herunder.