Zlatan Ibrahimovic er efterhånden blevet et verdensomspændende fænomen. Svenskeren brillierer ikke alene på fodboldbanen, han gør det med en selvsikkerhed, som gør ham til et unikum. Det sætter vi fokus på i en ny kampagne - Dare to Zlatan.

Der er ikke mange som Zlatan. Faktisk er der ikke nogen. Svenskeren er noget helt særligt, og lige meget hvilken klub han har spillet i, så har han indtaget og overtaget banen og spillet. Derfor er to Zlatan også blevet en betegnelse som mange bruger i Frankrig, hvis man kan overtage og dominere og gør tingene på sin egen måde. Hvad enten det er på fodboldbanen eller udenfor.

Nike ved godt, hvilken guldfugl de har i Zlatan Ibrahimovic. Svenskeren er et fantastisk brand, og derfor har Nike også skudt gang i en helt ny kampagne med titlen Dare to Zlatan som understreger det overskud, den elegance og den selvsikkerhed som altid har kreset om Ibrahimovic. Derfor vil man kunne finde 'Dare to Zlatan'-plakater i Malmö, Stockholm og Paris.

Her i Unisport kan vi godt lide spillere, der tør skille sig ud. Spillere som liver fodboldverdenen op, og som er en gave til spillet - og det er Zlatan. Derfor har vi også lavet en kampagneside specielt til svenskeren, og den stil som han udstråler.

Det er svært ikke at være fan af Zlatan Ibrahimovic, og hvis man gerne vil udtrykke sin støtte til svenskeren og hans unikke stil, så har Nike lavet noget fedt gear. Med de lækre Dare To Zlatan t-shirts, så sender man et klart signal om, at man ikke er bange for at overtage fodboldbanen og udstråle den samme selvsikkerhed som Zlatan.

Der er selvfølgelig også mange andre fede produkter til at vise støtten til Ibra. Paris Saint-Germain-trøjen med nummer 10 på ryggen viser Zlatan stolt frem hver eneste uge, og du kan gøre det samme. Svenskerne er selvfølgelig et stort hit i Paris, hvor man har lært at sætte stor pris på de genialiteter, som udspringer fra Zlatans fod.

En vigtig del af Zlatans unikke fodboldspil er selvfølgelig svenskerens Nike Mercurial Vapor IX fra Nike Energy Pack. Fodboldstøvlen er lavet som en hyldest til den første Mercurial fra 1998, og den tør være anderledes og bryde grænser. Ligesom Zlatan gør det og altid har gjort det med sit fodboldspil.

zlatan, ibrahimovic, zlatan ibrahimovic, dare to zlatan, to zlatan, dare, unisport, unisportstore

Zlatan Ibrahimovic er et unikum i fodboldverdenen, og der er ikke mange som har. Hvad synes du om Zlatan Ibrahimovic? Og hvad synes du om Dare To Zlatan-kampagnen? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.