Denne omgang støvlespot er en god blanding af gamle og nye støvler. Nogle spiller i endnu ikke offentliggjorte fodboldstøvler, og så er der dem, der helst ikke går væk fra deres gamle fodboldstøvler. Vi giver dig det hele lige her.

Der har været gang i fodbolden også i denne weekend. Med fuld spillerunde i både Italien, Spanien og Premier League er fodboldeuropa for alvor ved at vågne efter juleferien. Og at bedømme fra spillernes fodboldstøvler, så er der nogen, der har fået fodboldstøvler i julegaver og andre der ikke har været så heldige.

Raul Baena (Rayo Vallecano) Lotto Stadio Potenza II Grøn/Hvid/Rød Rayo Vallecanos Rauel Baena var i weekenden et omvandrende italiensk flag. Nogle vil måske anfægte, at det er pudsigt, at en spanier viser de italienske farver frem, men det virker ikke til at være et problem for Baena. Han spillede glædeligt i den specielle Stadio Potenza II, som blev udviklet særligt til VM i Italien.

Mario Balotelli (AC Milan) Puma EvoPOWER CAMO Super-Mario aka. Mario Balotelli spillede i weekenden igen i de helt unikke Puma evoPOWER CAMO, som er Pumas elegante måde at skjule den nye støvle på lidt endnu. Dog er der ikke lang tid til vi får den nye evoPOWER at se - og vi glæder os!

Poul Pogba (Juventus) Nike CTR 360 Maestri Hvid/Blå Den franske midtbanedynamo Poul Pogba er en af dem, der har været heldige at få nye fodboldstøvler over julen. I weekendens spillede han med den elegante Nike CTR 360 Maestri III fra Nike Reflective Pack i den skarpe kombination af hvid og blå og med et refleksivt mønster.

Neymar JR. (FC Barcelona) Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort Der var topkamp i weekenden, da Atletico Madrid tog imod FC Barcelona. Desværre så endte kampen målløst, og dermed var der denne gang ingen mål i Neymars Nike Hypervenom Phantom i den elegante kombination af grøn og sort fra Nikes seneste støvlekollektion Energy Pack.

Christian Eriksen (Tottenham) Nike Mercurial Vapor IX Grøn/Blå Mål er der til gengæld masser af i Christian Eriksens fødder. I Tottenhams sikre 2-0 sejr over Crystal Palace var danskeren endnu engang på pletten i sine nye Nike Mercurial Vapor IX Grøn/Blå fra Energy Pack. Det virker til, at Eriksen virkelig har fundet målformen, og det kan man jo som dansker ikke klage over.

Adam Lallana (Southampton) Puma Evospeed Blå/Orange Lige inden jul smed Puma den lynhurtige Evospeed 1.2 på gaden i en ny farvevariant i blandingen af blå/orange. Det har tilsyneladende fanget Adam Lallanas interesse, han var i hvert fald at finde i den skarpe støvle i weekendens kamp. Lallana har indtil videre haft en fantastisk sæson og meget symptomatisk, så var det også ham, der sikrede Southampton en vigtig 1-0 sejr over West Bromwich.

Cesar Azpilicueta (Chelsea) Adidas F50 Adizero Neongrøn/navy Selvom mange af Adidas trofaste Adizero spiller efterhånden er trukket i den seneste generation af letvægtsstøvlen, så er Cesar Azpilicueta ikke helt så let at få til at skife. Han spillede trofast i den forrige generation af Adidas F50 Adizero, som havde en overdel af Sprintskin. Måske foretrækker Azpilicueta det mere end den tyndslebne Hybridtouch?

Andy Carroll (West Ham) Umbro Speciali 4 Whiteout Andy Carroll har i noget tid været et af Umbros stærkeste aktiver, og i weekenden spillede han i et par Umbro Speciali 4 helt i hvidt. Hvide fodboldstøvler er altid elegante at se på, og det gælder ikke mindst disse whiteoutede fodboldstøvler.

Ahmed Elmohamady (Hull) Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort Siden Nike Hypervenom Phantom så dagens lys i juni-måned sidste år, så har vi fået støvlen i et væld af forskellige og spændende farvevarianter. Selvom der har været mange, så har de åbenbart ikke imponeret Ahmed Elmohamady fra Hull. I hvert fald ikke ligeså meget som den Orange/Sort farvevariant, som han spillede med.

Kevin-Prince Boateng (Schalke 04) Nike Hypervenom Phantom Blå/Sort Der er dem, der spiller i nye fodboldstøvler, og så er der dem der spiller i fodboldstøvler der endnu ikke er blevet offentliggjort. Schalke 04-spilleren Kevin-Prince Boateng hører til i den sidste kategori. I den senere tid har vi set adskillige spillere spille i en ny farveudgave af Nike Hypervenom Phantom, og det bliver spændende, når der kommer mere information fra Nike.

Der er masser af nye fodboldstøvler og masser af gamle fodboldstøvler i denne omgang støvlespots. Hvilke fodboldstøvler har du spottet i weekenden? Og hvad var dit fodboldmæssige højdepunkt? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.