Adidas har lanceret en ny model af de populære Adidas Condivo træningsbukser, og vi har selvfølgelig kigget nærmere på de lækre og smarte træningsbukser.

Adidas Condivo træningsbukser var et af sidste års mest populære træningsbukser og ikke uden grund. Ikke alene er træningsbukserne lækre at se på, de er også behagelige at have på og særdeles praktiske. At 2014 skal være endnu et år for Adidas Condivo træningsbukerserne gør tyskerne deres til med en helt ny opdatering til de smarte træningsbukser.

Adidas Condivo træningsbukser 14 er den seneste opdatering til en efterhånden ikonisk par træningsbukser, der passer perfekt til al slags aktivitet. Hvad enten det er med den høje puls på træningsbanerne eller den lave puls i skole eller på arbejde.

Vil du gerne have fat i de nye Adidas Træningsbukser Condivo 14, så kan du se meget mere lige her - pris fra 314 kr.

Adidas Condivo træningsbukserne er lavet i Adidas' avancerede Climacool-materiale, hvilket er optimeret til at give den bedst mulige ventilation og samtidig det bedste fit. Træningsbukserne sidder tæt til, uden at være generende, og det gør dem perfekte både til træningen og i det daglige.

Udover at et par bukser gerne må være smarte, så skal de helst også være praktiske. Det lever disse Adidas Condivo træningsbukser til fulde op til. Adidas Condivo 14 har praktiske lommer fortil, så du kan have dine ting med dig, samt elastik i livet. Samtidig er der lynlås i benene, således at du ubesværet kan få dem af og på.

Vil du gerne have fat i de nye Adidas Træningsbukser Condivo 14, så kan du se meget mere lige her - pris fra 314 kr.

Med de nye Adidas Condivo 14 træningsbukser skriver Adidas endnu et kapitel til en i forvejen succesfuld historie om et par træningsbukser, som virkelig har taget verden med storm. De klassiske Adidas-striber langs benet er velkendt syn både i bybilledet og overalt, hvor der bliver dyrket sport.

Vil du gerne have fat i de nye Adidas Træningsbukser Condivo 14, så kan du se meget mere lige her - pris fra 314 kr.

Som moderne fodboldspiller udtrykker man hele tiden personlighed både gennem ens spil på banen men også igennem ens beklædning. Med disse Adidas Condivo træningsbukser kan man sende stilsikre signaler overalt hvor man er og krydre det med Adidas Condivo træningsjakken og måske et par af de nye Adidas F50 Adizero.

Der er alt mulig god grund til at huske at pakke Adidas Condivo Træningsbukserne både til kamp og til træning. Selvom du selvfølgelig ikke planlægger at sidde på bænken, så kan de være gode, når man bliver skiftet ud og også under opvarmningen. De er en ligeså vigtig del af sportstasken som Premier Sock Tape, Adidas Pro-lite benskinner, Trusox of ikke mindst den nye Adidas Brazuca fodbold.

Med de nye Adidas Condivo 14 træningsbukser fortsætter Adidas med et par enormt populære træningsbukser. Hvad synes du om Adidas Condivo træningsbukserne? Og hvad kan du bedst lide ved dem? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.