Efter en længere skadepause var Lionel Messi i går tilbage på fodboldbanen, og det var i et par helt særlige speciallavede Adidas F50 Adizero. Det har vi selvfølgelig kigget nærmere på lige her.

Fodboldtrolmanden Lionel Messi er tilbage, og så endda med maner. Efter at have været holdt ud fra kamp siden den 10. november sidste år, var der i går glædeligt gensyn på Camp Nou, da Messi igen var at finde på holdkortet. Argentineren beviste hurtigt, at han er ligeså skarp som tidligere, og med to kasser gjorde han sit til at gøre gensynsglæden i det catalanske desto større.

Med Messi-mål og de klassiske snævre driblinger kan det måske føles, som om der ikke er sket noget i den tid Messi har været ude, men det er ikke tilfældet. Messi har nemlig fået speciallavede et par af den helt nye Adidas F50 Adizero, og dem indviede han i går aftes med to flotte mål mod sagesløse Getafe.

Lionel Messis speciallavede Adidas F50 Adizero er selvsagt ikke helt som de normale. Overdelen er i Taurus-læder, ligesom udgaven i skind, men syningerne er anderledes. De er lavet ligesom den forrige generation af Adidas F50 Adizero. Noget kunne dermed tyde på, at Messi var meget tilfreds med dem støvle, som nu er passé.

Selvom mikrofiber-overdelen på den nye Adidas F50 Adizero er blevet opdateret markant og er gået fra at være Sprintskin til Hybridtouch, så foretrækker Lionel Messi altså stadig læderoverdelen. Det sætter dermed en foreløbig stopper for spekulationen om, hvorvidt Messi måske ville spille i mikrofiber-varianten med denne nye Adidas F50 Adizero.

Lionel Messis speciallavede Adidas F50 Adizero er kort fortalt den samme som mikrofiberstøvlen, bortset fra snuden. Det tynde mesh-materiale speedfoil er stadig at finde på skoen, og de karakteristiske Adidas-striber sidder samme sted på støvlen, nemlig på yder- og indersiden af forfoden.

Når nu man hedder Lionel Messi og er et af verdens stærkeste fodboldbrands, så skal man selvfølgelig også have sin egen signatur. Den er også at finde på de specialdesignede Adidas F50 Adizero, der på indersiden har fået broderet Messi-logoet med tallet 10, som den hurtige og teknisk fantastiske Barcelona-profil bruger.

Lionel Messi er tilbage på den største fodboldscene, og med to mål i kampen mod Getafe beviste han, at han ikke er blevet mindre skarp af at være skadet. Hvad synes du om de specialdesignede støvler? Og hvor lang tid tror du, at der går, før Messi er tilbage i sædvanlig storform? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.