Vi har fået nyt tryk til både Brasilien og Frankrigs VM-trøje til sommerens slutrunde i Brasilien, og vi har kigget lidt nærmere på, hvordan det tager sig ud.

Selvom det er januar, er der for alvor ved at være VM-stemning. Både i Frankrig, der kvalificerede sig med nød og næppe, men især i Brasilien, der forbereder sig til sommerens store slutrunde. Sikkert og vist er det også at VM-humøret her i Unisport er stærkt stigende, især nu hvor vi har fået originalt tryk med udvalgte spillere til både Frankrig og Brasiliens hjemmebanetrøje.

Det er ikke lang tid siden, at Brasilien præsenterede deres nye hjemmebanetrøje, og det var en elegant sag, som Nike kunne løfte sløret for. Trøjen er fuld af den brasilianske fodboldpassion og den skal få pulsen til at stige blandt de trofaste brasilianske fans.

Hvis du vil have den helt nye Brasilien hjemmebanetrøje, så kan du se meget mere lige her

Der kommer til at være rigtig store forventninger til Brasilien, når de går på banen til sommer, og lige meget hvilken spiller, der trækker i den nye trøje, så forventer de brasilianske fans at se sprudlende fodboldspil og ikke mindst sejre.

Særlig opmærksomhed kommer der til at være på den brasilianske guldfugl Neymar JR., der er i forrygende form for tiden. 5 mål i de sidste 2 kampe løfter de brasilianske forventninger til at Neymar JR's trøje med nummer 10 kan være slutrundens mest afgørende.

Frankrig har også fået helt ny landsholdstrøje, og ligesom det er tilfældet med Brasilien, så har Nike kreeret en trøje, der både er elegant og fyldt med masser af nationale detaljer. Frankrigs trøje hylder landets arv samtidig med, at den er moderne og nyskabende.

Hvis du godt kunne tænke dig den nye Frankrig landsholdstrøje, så kan du se meget mere lige her

Det var ellers lige ved, at Frankrig slet ikke skulle have trøjen i brug, men det lykkes trods alt for den stolte fodboldnation at vinde den afgørende play-off kamp mod Ukraine. Det har ikke helt overraskende givet VM-stemningen et gevaldigt løft i Frankrig, der tidligere har vundet et verdensmesterskab.

Skal Frankrig gå hele vejen i Brasilien, så kommer det til at kræve mål, og dem skal Arsenals skarpretter Olivier Giroud gerne stå for at levere i hobetal. Når Frankrigs modstandere forbereder sig til kampene, er det nok en god idé for dem at holde tæt øje med Frankrigs nummer ni.

Både Frankrig og Brasiliens nye VM-trøjer er landet på vores lager, og de fås nu også med originalt tryk. Dermed kan du få din yndlingsspiller bagpå og være helt med til støtten til de to landes bestræbelser på at nå hele vejen til toppen og ende med at løfte det mytiske VM-trofæ.

Både Frankrig og Brasiliens originale tryk er landet på lager til de nye trøjer. Hvad synes du om trykket? Og hvilken trøje vil du helst have? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.