I går kunne PUMA løfte sløret for deres nye silo, evoPOWER - eller, på en måde i alle fald, da de lancerede den nye evoPOWER CAMO, hvor et specielt PUMA camouflage-mønster skjuler støvlens udseende og teknologier. Jakob har her taget et lille kig på støvlen, inden vi anmelder den senere.

Siden PUMA annoncerede deres nye samarbejde med Mario Balotelli har der været fokus på deres kommende støvle, evoPOWER - det er støvlen, Balotelli skal spille i for tyskerne, og PUMA fejrede den nye aftale ved at lancere et par exceptionelt limiterede Balotelli-inspirerede PUMA evoPOWER Stampa i blot 250 par verden over. Og ja, der stod "Why always PUMA" på siden - så var de ligesom i gang...

I går blev historien så forlænget endnu mere, da PUMA lancerede den egentlige teaserstøvle for evoPOWER - nemlig PUMA evoPOWER CAMO, som har alle de samme teknologier og features som den færdige evoPOWER, men som blot er pakket ind i camouflage for at skjule designet inden lanceringen d. 17. januar.

Er PUMA evoPOWER CAMO noget for dig? Så kan du bestille dit par allerede nu - kun 1.800,- kr.

Den specielle PUMA evoPOWER CAMO er lavet i lidt flere par end Stampa, men eksisterer stadig kun i 1.000 par verden over. Det er da heller ikke voldsomt mange spillere, vi får at se i støvlen op til lanceringen af evoPOWER - således er det kun Marco Reus, Cesc Fabregas og Super Mario, der får lov at spille i evoPOWERen.

I forbindelse med lanceringen af CAMO-fodboldstøvlen giver Jakob et par gode tips til størrelsesforhold og fit i støvlen - han har nemlig været så heldig at stifte bekendtskab med evoPOWER over julen, og er så småt ved at brygge sin anmeldelse sammen, og i dag får du derfor lidt en teaser af, hvad du kan glæde dig til i anmeldelsen, der kommer efter evoPOWERs lancering.

Hvad siger du til PUMA evoPOWER CAMO og det noget specielle udseende? Er det supertopfedt eller sker der for meget på støvlen til din smag? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.