Det nye år starter på samme måde som det sidste år sluttede - med spændende lanceringer. Denne gang er det Adidas, der sætter lidt liv i 2014 med en helt ny farveopdatering til Adidas Adipure 11pro II.

Adidas forstår for alvor, hvordan man skal fejre 2014. Nemlig med en helt ny støvlelancering. Denne gang er det den nye Adidas Adipure 11pro II, som får nok endnu en farvevariant, og denne gang er det i den skarpe kombination af hvid, blå og sort.

Adidas Adipure 11pro II blev lanceret i den nye generation, da Adidas lancerede deres farvestrålende Samba Package, og siden da fik vi også støvlen i en enkel kombination af sort og grøn. Nu er fodboldstøvlen så klar på endnu en farvevariant, og denne gang er det hvid, blå og sort.

Hvis du vil have fingrene i den helt nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - pris 1189 kr.

Med den nye farvevariant er der for alvor valgmuligheder, hvis man er fan af den moderne nyklassiker Adidas Adipure 11pro II, som har fået en hel del friske opdateringer i forhold til den forrige generation af Adidas Adipure 11pro.

Fodboldstøvlen har nok engang en overdel af Adidas' lækre og elegante Taurus læder. Det er et blødt læder, der giver et enormt godt fit i fodboldstøvlen og ikke mindst touch på bolden. Hvis man er en fodboldstøvle-traditionalist og sværger til læderstøvler, så er man nok næppe skuffet over, at det er blevet til genvalg på den front.

Hvis du vil have fingrene i den helt nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - pris 1189 kr.

Adidas har dog ændret lidt på overdelen og tilføjet flere syninger. Dermed undgår man at læderet strækker sig unødvendigt, og samtidig så giver det et meget nært og pesonligt fit i støvlen. Dermed har Adidas arbejdet med at forbedre kerneværdierne i en Adipure, som alle dage har været touch, komfort og fit.

Iøjenfaldende er det, at Adidas med den nye opdatering Adipure 11pro II er gået væk fra den Duracoating-teknologi, som man fandt ude ved snuden af den forrige version. Duracoating skulle give øget holdbarhed, men Adidas har vurderet, at det ikke er nødvendigt med de nye syninger på overdelen, der sørger for, at læderet ikke strækker sig og giver en øget holdbarhed.

Hvis du vil have fingrene i den helt nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - pris 1189 kr.

Ligesom vi kender det fra den forrige generation af Adipure 11pro, så bliver det lækre Taurus-læder afløst af mikrofiber omkring midterfoden og om til hælen. Det er med til at holde vægten nede på støvlen og giver samtidig et dynamisk og moderne udseende til fodboldstøvlen.

Ved hælen har Adidas også arbejdet for at forbedre komforten, og tyskerne har beklædt indersiden af hælen med det behagelige og komfortable ruskind. Samtidig har Adidas også sikret sig, at fodboldstøvlen ikke kun føles godt, men også ser godt ud. Ved hælen har man tilføjet en elegant 11pro skrift, der bidrager til den klasse, som Adipure alle dage har været fuld af.

Hvis du vil have fingrene i den helt nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - pris 1189 kr.

I forhold til sålen har Adidas arbejdet med at skabe bedre dynamik og komfort. I sålen er der tilføjet flere torsion og supportbarer, der skal være en ekstra støtte, når man er ude i yderpositionerne og har brug for maksimal energi og støtte. Adidas kalder denne nye frame får Comfortframe, og det er dermed ikke svært at sætte sig ind i, at komforten er vigtigst.

Adidas har også ændret på selve knopperne. De er blevet flere, og så er de skrumpet en anelse i størrelse. Det giver en bedre trykdistribution, da belastningen bliver bedre fordelt mellem knopper. Samtidig er knopperne mere afrundede hvilket også skal give et bedre greb.

Med endnu en farvevariant til Adidas Adipure 11pro II fortsætter Adidas lanceringsfesten fra 2014. Hvad synes du om den nye farvevariant? Og hvilken farve kan du bedst lide til Adidas Adipure 11pro II? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.