Så er årets absolut sidste dag kommet, og inden vi springer ind i det nye år, så vil vi gerne sige rigtig glædeligt nytår, og det gør vi med årets uigenkaldeligt sidste omgang Unisport WebTV.

Hvis du har noget, du skal have nået i 2013, så er det ved at være absolut sidste chance. Her i Unisport har vi i løbet af året nået rigtig mange ting, men vi vil selvfølgelig også gerne nå at sige jer alle tak endnu engang fordi i er sådan nogle fantastiske fodboldfans, og elsker spillet ligeså meget, som vi gør.

Vi vil også gerne lige nå at sige, at vi holder lukket på telefonerne i vores kundeservice og i vores butik på Vestebrogade den 31. januar og den 1. januar. Til gengæld så vender vi stærkt tilbage med frisk opladede batterier den 2. januar. Og hvis du har nogen spørgsmål i mellemtiden, så stil dem til os på unisport@unisport.dk eller skriv til os på Facebook.

Når det er nævnt, så er det bestemt også på sin plads at sige ordentligt tak for i år. Det gør vi ved at levere årets uigenkandeligt sidste omgang Unisport WebTV. Derfor er Jakob og Joltter nok engang mødt ind i studiet, og de siger sammen et rigtig godt nytår til alle jer derude.

Unisport er til gengæld meget mere end Jakob og Joltter og deres skøre påfund og vilde idéer. Unisport er gennemsyret af fodboldpassion, og den dribler sig hele vejen fra lageret til trykken og hen til vores kundeservice. Alle medarbejdere elsker spillet, og hvis du godt kunne tænke dig at møde nogle andre Unisport-medarbejdere end Jakob og Joltter så er det i dag, du har chancen.

I denne sidste omgang Unisport WebTV for i år har vi nemlig været en tur rundt med kameraet for at snakke med vores dygtige medarbejdere, der hver eneste dag arbejder hårdt og koncentreret for at give jer de bedste og nyeste produkter og den bedste service.

I Unisport taler vi efterhånden rigtig mange forskellige sprog, men heldigvis er fodboldpassion universelt, og vores kærlighed til spillet har ingen grænser. Derfor vil vi også gerne sige tusind tak til alle jer derude fordi i elsker fodbold ligeså meget, som vi gør, og kan i så have et RIGTIG GODT NYTÅR!

Vi glæder os til at møde jer i det nye år til endnu mere rendyrket fodboldglæde, og indtil da må I alle have et rigtig godt nytår. Hvad synes du om året, der er gået? Og hvad glæder du dig mest til i det nye år? Vi hører gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.