December 2013 vil blive husket for mange ting - og ikke mindst for det absolutte overflødighedshorn af farveopdateringer. Nikes FC247-kollektion har allerede fået én omgang farve i december, men nu kommer den også i et mere afdæmpet, råt look - og det ser vi nærmere på lige her.

2013 var året, hvor Nike for alvor gik ind i kampen om spillet på de små områder både indendørs samt på gader og stræder med FC247-kollektionen, der er designet til at du kan spille fodbold hvor som helst, når som helst. Siden lanceringen er skoene blevet lanceret i meget sprælske farver - men nu er der et alternativ for de spillere, der foretrækker mere afdæmpede designs.

Er FC247-kollektionen noget for dig? Forudbestil din egen sko lige her.

Hele pakken kommer med et look inspireret af asfalt, som går igen på alle skoene, og selv om de klare farver optræder på især Elastico og Lunargato II, så er det alligevel det underspillede, der dominerer FC247-kollektionen her til vinter.

Netop Lunargato II er blevet lavet med en rigtig, klassisk læderbrun forfod, som straks henleder tankerne hen på en lækker, elegant og pæn sko. Snuden er lavet af gedelæder, og er derfor både holdbart og samtidig enormt blødt, således at komforten og pasformen er enormt god i Lunargato.

Samtidig er støvlen lavet til det hårde spil på gaden, hvor der oftest spilles på asfalt, og derfor har de udstyret Lunargatos sål med Lunarlon, som sikrer en god stødabsorbering. På midterfoden og hælen finder man Nikes Hyperfuse-teknologi, som sørger for at give en god åndbarhed samtidig med at foden holdes på plads i skoen. Samtidig finder man igen den ikoniske asfalt-tekstur, der står som en flot kontrast til den lysebrune snude.

Du kan allerede nu forudbestille dit eget eksemplar af Nike Lunargato II i Sort/Brun - kun 629,- kr.

Netop asfalt-teksturen ses også på Nike Elastico Finale II, som faktisk er lavet til indendørs brug, hvor man kan komme helt tæt på underlagt og bolden. Overdelen er lavet af Nikes revolutionerende NikeSKIN, som smyger sig rundt om foden nærmest som et ekstra lag hud for en tæt boldkontakt.

Samtidig er Elastico Finale II lavet med en lav og let sål, så du kommer tæt på jorden, og dette giver en yderst fleksibel og virkelig let sko til både indendørsbanen, men som også let kan bruges udenfør, hvis man søger det tætte kontakt med bolden.

Du kan allerede nu forudbestille dit eget eksemplar af Nike Elastico Finale II i Sort/Grøn - kun 629,- kr.

Sidst i kollektionen finder man Nike Bomba Finale II, som er lavet til underlag af kunstgræs, og som er FC247-kollektionens mest hårdføre sko. Den kommer i en næsten helt blackoutet udgave, hvilket står en smule i kontrast til tidligere lanceringer.

Bomba Finale II er lavet med NikeSKIN på snuden for igen at give et skarpt touch og et lækkert fit, samtidig med at sålen er lavet til at give maksimalt greb i underlagt samt en god støabsobering for optimal komfort. Og nå ja, så er der naturligvis ACC på overdelen - så vejret er ingen undskyldning for ikke at spille...

Er Nike Bomba Finale II Sort/Blå noget for dig? Så kan du forudbestille dit eget par lige her - kun 629,- kr.

Med den nye farveopdatering til FC247-kollektionen har Nike givet et virkelig stilet og afdæmpet udtryk til deres street- og indendørssko, hvor der samtidig er nogle fede detaljer, når man kommer tættere på. Det giver i alle fald et godt alternativ til de mere vilde FC247-farver fra Nikes Energy Pack.

Hvad siger du til den nye kollektion af FC247-farver? Er det sorte asfalt-mønster noget for dig, og hvilken sko er den sejeste af de tre? Del meget gerne dine tanker eller spørgsmål med os i boksen herunder.