Weekendens støvlespots byder på masser af nye fodboldstøvler og farver - og naturligvis det helt store samtaleemne for weekenden, Mario Balotellis Puma evoPOWER Stampa, som vi allerede har set nærmere på. Kig med og find din favorit-støvle blandt weekendens spots.

Mario Balotelli (AC Milan) - PUMA evoPOWER Stampa Den italienske angriber gik i går på banen mod Inter Milan i sine splinternye PUMA evoPOWER Stampa, som markerer Super Marios skifte til det tyske mærke. Balotelli kunne ikke forhindre et nederlag til AC Milan, men stjal alligevel overskrifterne i sine støvler, der er beklædt med en håndfuld af de mange overskrifter, som han har skabt gennem tiden.

Ross Barkley (Everton) - Nike CTR360 Maestri III Orange/Sølv Den unge Everton-spiller var hurtigt ude i den forgangne uge, og fik lagt et billede af sine CTR360 Maestri III på Instagram, før støvlen egentlig var lanceret - og nu optrådte han så i den igen i weekenden. Der er ingen tvivl om, at den orange farve er modig, men vi må indrømme at vi synes den ser ret skarp ud på banen.

Connor Pain (Melbourne Victory) - Nike CTR360 Maestri III Flash Pack I den australske A-League var der Melbourne-derby, da Heart og Victory stødte sammen, og her var Connor Pain trukket i den lækre Flash Pack-udgave af CTR360 Maestri III, som vi ellers ikke har set meget til på banen, da det ikke er en støvle, Nike har givet til deres sponsorerede spillere. Med andre ord har Pain selv haft læderet oppe af lommen.

Jason Hoffman (Melbourne Heart) - Nike Hypervenom Phantom Flash Pack Der var faktisk mere Flash Pack-guf i Melbourne-derbyet, da Heart-spilleren Jason Hoffman var hoppet i den reflekterende udgave af Hypervenom Phantom. I Unisport var der indtil flere, der tabte underkæben da de så Hypervenom fra Flash Pack, og den ser da også virkelig godt ud på banen...

David McGoldrick (Ipswich Town) - Nike Premier Blå/Blå Igen en støvle vi ikke ser tit - men David McGoldrick har tydeligvis haft sit holds farver in mente, da han shoppede støvler, og har anskaffet sig den Blå/Blå Nike Premier fra deres World Cup Pack, som ud over modellen her - der hylder Frankrig - indeholder en rød og gul model til ære for England og Brasilien.

Ravel Morrison (West Ham United) - Nike T90 Laser IV Mange/Sort Ravel Morrison omtales i flæng som en af de mere interessante talenter på de engelske u-landshold, og den teknisk dygtige midtbanespiller mødte i weekenden sit gamle hold Manchester United. Ravel kunne dog ikke forhindre, at United vandt - ej heller, selv om han stadig holdt sig til sine trofaste T90 Laser IV-støvler, som blev stoppet, da Hypervenom blev lanceret.

Wayne Rooney (Manchester United) - Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort OK, godt nok scorede Wayne Rooney ikke i weekenden, men han lavede to assists - og det gjorde han i sine nye Grøn/Sorte Hypervenom Phantom, som vi lynhurtigt har set blive spredt over de europæiske ligaer. Nok scorede han ikke i sin nye Hypervenom-farve, men det tog Dannty Welbeck og Adnan Januzaj så af i stedet. Stille og roligt...

Der blev spillet masser af god fodbold i weekenden, og som ovenstående bevidner, var der også lidt godt til os støvlespottere. Men hvilken støvle var den fedeste, der var i aktion i weeekenden? Del meget gerne dine tanker med os herunder.