Vi var for noget tid siden en tur i London til et stort lanceringsevent for den nye brasilianske landsholdstrøje, og der mødte Joltter designeren Martin Lotti fra Nike, som fortalte om den brasilianske passion.

Alle øjne kommer til at være rettet mod Brasilien, når VM til sommer kommer til at blive sparket i gang. Som værtsnation kommer der til at ligge et stort pres på Brasilien, og de forventninger bliver ikke den mindste smule forringet af, at Brasilien er kendt som en stolt fodboldnation fyldt med passion og stolthed.

Når man skal repræsentere et helt land og de store forventninger, kræver det, at man er godt klædt på til sagen. Derfor har Nike for nylig præsenteret den helt nye brasilianske hjemmebanetrøje, som er fyldt med både passion, stolthed og glæde ved fodboldspillet.

I forbindelse med den nye trøje blev der holdt lanceringsevent i London, og det var ikke noget, der gik vores næse forbi her i Unisport, og vi sendte Joltter af sted for at snuse til stemningen og lære mere om den brasilianske passion. Her mødte han chefdesigner fra Nike, Martin Lotti, der kunne fortælle meget mere om den nye trøje.

For det er klart, at der er få lande i verden, der lever og ånder ligeså meget for fodbold som brasilianerne. De er en af verdens mest stolte og traditionsrige fodboldnationer, og hele arrangement emmede af den stolthed og passion, som gemmer sig bag det brasilianske logo.

Hvis du heller ikke kan få nok af fodbold og deler den brasilianske passion, så skynd dig at gå ind på videoen og kom meget tættere på en unik trøje, en unik fodboldpassion og et helt unikt og meget fodboldtosset land.

nike, brazil, brasilien, brasil, unisport, unisportstore

Brasilien er vilde med fodbold, og det bliver ganske interessant at følge dem til sommerens slutrunde. Hvad synes du om den nye brasilianske landsholdstrøje? Og hvordan tror du Brasilien kommer til at klare det til sommer? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.