Det er ikke kun Nike fire største siloer, der har fået en skarp og frisk farveopdatering. Også FC247-kollektion er blevet iklædt de skarpe hvide farver med et elegant refleksivt mønster.

Nike forstår at fejre jul. Og nytår. Og livet i det hele taget. Den helt nye Nike Reflective Pack, der henter inspiration fra det brasilianske nytår, er elegant at se på, og med refleksive mønster er de også klar til at gøre opmærksom på sig selv på fodboldbanen.

Men fodbold er meget mere end spillet på grønsværen inden for kridtstregerne - og i alle afkroge af verden bliver der spillet fodbold, hvad end det er indendørs, på kunstgræs eller på gaden. Uanset underlag ruller bolden 24/7. Til netop det formål - fodbold 24/7 - har Nike skabt 3 forskellige sko, der hver især er optimeret til de mest populære underlag.

Således har Nike skabt deres FC247-kollektion, hvor topmodellerne hedder Bomba Finale II, Elastico Finale II samt Lunargato II. Bomba er lavet til kunstgræs, Elastico til indendørs spil og Lunargato II er designet til at spille på gaden.

Nike Lunargato II skal du have på fødderne, når du skal ned i gården og spille street-fodbold. Det er en støvle, som er født til at være hurtig, adræt og til at styre de små driblinger, de hurtige retningsskift og den overlegne boldkontrol til hver en tid.

Lunargato II har fået en ny gang farve, som bestemt nok skal give opmærksomhed på den gode måde - i en klassisk kombination af hvid/sølv/blå og med refleksivt materiale, så er der ingen tvivl om, at der vil blive lagt mærke til skoens ejermand på streetbanerne. Lunargato II er den mest slidstærke af FC247-skoene, og perfekt til gaden med masser af attitude.

Hvis du vil have den nye Nike Lunargato II, så kan du se meget mere lige her

Når du spiller på asfalt er det vigtigt med god boldkontrol, og den lækre forfod af gedelæder tillader netop dette - samtidig med at komforten er helt i top. Midterfoden og hælen er lavet af Nikes superlette mesh-materiale Hyperfuse, som sikrer en god ventilation til din fod - og i sålen giver Nikes stødabsorberende materiale en glimrende komfort.

Ligeså refleksiv, elegant og opmærksomhedskrævende er Nike Bomba Finale II, der har fået en kombination af hvid/sølv/grøn med det for støvlen velkendte NIKE skrevet i sølv. Bomba Finale II er designet til brug på kunstgræs, og er derfor lavet til både at være holdbar og give et godt touch på bolden.

Ligesom vi ser det på Nikes splinternye Hypervenom er Bomba Finale II lavet af NikeSKIN, der er et enormt let, fleksibelt og åndbart mikrofibermateriale. Det er ekstremt tyndt, og giver derfor både et virkelig tæt, smidigt fit samt en utroligt præcis føling med bolden. For lige at runde overdelens imponerende specifikationer af, er den også lavet med All Conditions Control.

Hvis du vil have den nye Nike Bomba Finale II, så kan du se meget mere lige her - pris

Helt centralt ved Bomba Finale II er knopsystemet; Omkring forfoden har Nike placeret en række koniske knopper, der skal hjælpe i de hurtige rotationer på banen og dem har de kombineret med aflange, blade-lignende knopper, der griber godt i banen, når der skal accelereres.

Bevæger vi os inden døre til de bonede trægulve er Nike Elastico Finale II en fodboldsko, som er designet til den teknisk stærke spiller, der elsker at lave snævre små driblinger og hele tiden have den maksimale føling med bolden, der gør, at man kan overliste modstanderne.

Elastico Finale II holder sig naturligvis heller ikke tilbage med de nye farver i Reflective Pack, og den er helt i tråd med Hypervenom i en skarp kombination af hvid/sølv/gul klar til at dominere indendørsbanerne rundt omkring i landet.

Hvis du vil have den nye Nike Elastico Finale II, så kan du se meget mere lige her

Skoen er ligesom Bomba Finale II lavet med NikeSKIN på overdelen, men dette er så tyndt, at man nærmest kan se igennem for at give en bedre åndbarhed. Det griber dog stadig godt i bolden, og Elastico er derfor perfekt til indendørs, hvor der oftest spilles hurtigt og på små områder.

Skoens underdel har også været i fokus for Nike i udviklingsfasen. Nike har hørt spillernes bønnerne efter bedre greb på indendørs baner og et forbedret greb i bolden, når der dribles med sålen. Nike har designet en ydersål, der kombinerer sildebensmønstre og prikkede områder, der sikrer et sublimt fodfæste.

Nike har forkælet os i disse dage og ikke mindst også med refleksive farvevarianter til FC247-kollektionen. Hvad synes du om farverne til støvlerne? Og hvilken er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.