Julen kommer nu for alvor tæt på, og det fejrer vi ved at åbne endnu en låge i vores video-julekalender Jul i Unisport. Denne gang er både Jakob og Joltter i studiet, og de kigger nærmere på deres yndlingsstøvler i 2013.

Så nærmer vi os for alvor juleaften. Vi er nu kun to dage væk fra den store dag, og hvis du mangler mangler lidt godt WebTV at fordrive tiden med, så leverer vi endnu en omgang Jul i Unisport. Denne gang er både Jakob og Joltter i studiet, og der er en top fem på programmet.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Både Jakob og Joltter har nemlig været i tænkeboks. De er blevet bedt om at finde deres fem yndlingsstøvler i 2013. Det er selvsagt ikke noget let valg, når mærkerne igen i år har forkælet os med så meget godt, men selvom det er svært, så er det lykkes begge værter at komme med en personlig top fem.

Både Jakob og Joltter har deres favorit-støvler med i studiet og udover at vise dem frem, kommer de selvfølgelig også med en forklaring på hvorfor det lige netop er de støvler, der har klaret cuttet og er kommet på top fem listen.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

I år har der været rigtig meget at vælge imellem, og mange store lanceringer fra de store mærker som Nike, Adidas og Puma. For at nævne et par stykker så er Nike Premier, Nike Hypervenom Phantom, Nike Tiempo Legend V, Adidas Nitrocharge, Adidas Predator LZ II, Puma Evospeed 1.2 blandt de nye støvler som vi har set i 2013.

Hvilken støvler er så gode nok til at komme med i top fem? Og er der også blevet plads til nogle overraskelser på de to WebTV-værters liste? Hvis du sidder tilbage med en masse spørgsmål, så er der ikke andet tilbage end at tjekke det ud i dagens afsnit Jul i Unisport.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Både Jakob og Joltter kårer deres top fem over de bedste støvler i 2013, og der har været masser af støvler at vælge imellem. Hvad synes du om deres lister? Og hvilke støvler er på din top fem? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.