Super Mario er på spil igen, og efter at have spillet i en blackoutet Nike CTR 360 Maestri III i noget tid, så har han fået en helt særlig fodboldstøvle på fødderne. Mærket kan vi ikke afsløre, men designet taler for sig selv. Det er vildt, vanvittigt og ren Balotelli.

Det er svært at komme udenom, at Mario Balotelli er en enér. Det er ikke for ingenting, at han har fået kælenavnet Super Mario, og tiltrækker sig opmærksomhed hvor end han går. Hvad enten det er en kælegris eller jubelscener, så er han naturligt i fokus - også når det kommer til sine fodboldstøvler.

De sidste par uger har han spillet i et par Nike CTR 360 Maestri III, først hvor han havde pillet synlige Nike Swoosh af, hvor han siden hen har valgt en helt sort fodboldstøvle . Det skyldes kontrakt-uenigheder med Nike, der i flere år har haft superstjernen som fast mand i deres fodboldstøvler, og sådan noget sætter naturligt spekulationerne i gang. Der har været snak om alt lige fra Puma, Warrior Sports og Adidas som bejlere til Balotelli, hvis signatur angiveligt har været genstand for en betragtelig kamp og spil med de finansielle muskler. Men hvem har vundet?

Nu er der så nyt i sagen, og vi kan kigge lidt nærmere på den fodboldstøvle, som Balotelli er blevet spottet i. Det er naturligvis ikke nogen helt almindelig fodboldstøvle - for nå ja, man er vel ikke Mario Balotelli for ingenting.

Fodboldstøvlen har ved første øjekast et unikt design, som passer til 'Super Marios' personlighed. Fodboldstøvlen er dekoreret med avisartikler med højdepunkter fra Balotellis indtil videre bemærkelsesværdige karriere med både op- og nedture. Blandt andet er det blevet plads til det berømte "Why always me"-billede samt henvisninger til Balotellis knock-out af Tyskland til EM sidste år.

Mario Balotellis fodboldstøvler afslører ikke mange tekniske detaljer. Billedet viser dog et par få af modellens karakteristika; bagerst ved hælen finder man en stor sort plet, mens der også virker til at være en stribe på ydersiden af hælen.

På forforden ser der ud til at være en form for tekstur, der kunne tyde på, at fodboldstøvlen har nogle sparke-forbedrende elementer. Samtidig ser det ud til, at der er tale om en fodboldstøvle i mikrofiber. Det udelukker selvsagt nogle fodboldstøvler, men det er stadig et åbent spørgsmål, hvad det præcis er for en fodboldstøvle, der gemmer sig bag designet.

Ser man på det vilde design af Mario Balotellis nye fodboldstøvler, kunne et frækt bud på en ny sponsor være Puma, da de før har været set lave vilde designs for at skjule en kommende fodboldstøvles udseende - men skal Balotelli til at være mærke-makker med Agüero, Fabregas og alle de andre stjerner? I så fald ville tyskerne fra Herzogenaurach få sig en vaskeægte stjerne i deres porteføjle. Fremtiden vil uden tvivl bringe mere afklaring på, hvor Balotelli ender.

Der er ingen tvivl om, at Mario Balotellis nye fodboldstøvler vil skille vandene med et ret vildt og sindssygt unikt design. Hvad synes du om de nye fodboldstøvler? Synes du om designet? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.