Julen nærmer sig med hastige skridt, og vi disker endnu engang op med et forslag til, hvad der kunne ligge under juletræet den 24. december. Denne gang er der sengetøj på julemenuen.

Tiden går, og vi kommer tættere og tættere på juleaften. Faktisk er der nu kun 8 dage til det er tid til at danse om juletræet og efterfølgende kigge under juletræet efter spændende pakker. Hvis du godt kunne tænke dig at glæde fodboldfanen med en god gave, så leverer vi endnu en julegaveidé.

Hvis du synes dagens julegaveidé lyder interessant, så kan du se meget mere lige her

Denne gang er det lækkert sengetøj, som vi havde forestillet os kunne ligge under juletræet den 24. december. For selvom vi ville ønske at juleaften varede meget længere end den gør, så bliver det på et tidspunkt tid til at sove, og så er det er perfekt at kunne falde trygt til ro med ens favoritklub lige ved ens side.

Vi har et stort udvalg af sengetøj, og det gælder klubber lige fra Manchester United til Liverpool til FC København og sågar Everton og AGF. Så hvis du kender en fan, så kunne det være at de ville sove lidt tryggere om natten med din gave.

Hvis du synes dagens julegaveidé lyder interessant, så kan du se meget mere lige her

Sengetøjet er ikke kun flot, det er også stort og har et design, som nok skal vække glæde hos den store fan. Hvad enten det er FC Barcelona eller Manchester United man støtter, så glæder det at se synet af ens klubs logo, og det giver lige lidt tiltrængt ro til, når man skal sove.

Dagens julegaveidé er sengetøj til den store fodboldfan med favoritklubben. Hvad synes du om dagens julegaveidé? Og hvilket hold får dig til at slappe af? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.