Slut med striberne | Ny Juventus 2019/20 Hjemmebanetrøje til de 8-dobbelte mestre.

10.05.2019

Skrevet af Zlatko

adidas er klar med præsentationen af den nye Juventus Hjemmebanetrøje, som er lavet til 2019/20-sæsonen. Den nye trøje er en moderne fortolkning af den ikoniske sorte og hvide hjemmebanetrøje, da adidas fjerner striberne for første gang siden 1903.

Juventus 2019/20 Hjemmebanetrøje

Juventus er for 8. gange i streg Serie A-mestre, og adidas er klar med den seneste Juventus Hjemmebanetrøje for fejre trofæet. De bryder traditionerne, mens de leverer en fed ny Hjemmebanetrøje til Juventus, da de går væk fra striberne, og kommer med det første split-design nogensinde på en Juventus Hjemmebanetrøje.

adidas har også inkorporeret en tynd lyserød stribe, der løber på ned langs midten af trøjen, hvilket forbinder den nye trøje med deres velkendte lyserøde Udebanetrøje. Derudover er det også en forbindelse til Juventus’ historie, da deres første klubtrøje nogensinde var lyserød. Det vil fremkalde de stærke følelser i klubbens fortid, samtidig med at det vil opildne fremtidens stjerner til at vinde trofæer.

Fortsætter nedenfor.

Juventus er et af de mest succesfulde klubber i italiensk fodbold, da de blandt andet har vundet Serie A flest gange. Du kan forvente at se tusinder af passionerede fans på Juventus Stadium, der skriger lungerne ud mens holdet jagter endnu et Coppa Campioni d'Italia og Champions League-trofæ i den nye 2019/20 Hjemmebanetrøje.

Forudbestil din nye Juventus-trøje allerede fra i dag hos Unisport, og bliv klar til en ny sæson ligesom Ronaldo, Dybala, Pjanic og resten af Juventus-stjernerne. Du kan blandt andet finde Authentic-trøjen eksklusivt hos Unisport!


Få din Juventus 2019/20 Hjemmebanetrøje her.