Endnu en weekend er gået, og vi leverer her årets sidste omgang støvlespots, der byder på en god portion Nike Tiempo Legend V, der er blevet taget særdeles godt i mod blandt de største stjerner.

Der har været rigtig mange lanceringer her i december, og mærkerne har for alvor formået at lukke op for godteposen op til jul. En af de største lanceringer er utvivlsomt den nye Nike Tiempo Legend V, og det virker til at stjernerne har noteret sig den nye støvle. I hvert fald er der en sand overflod af spiller, som har spillet i Nike Tiempo Legend V i løbet af weekenden, hvilket vi selvfølgelig blandt meget andet kigger nærmere på i denne omgang støvlespots.

Carlos Tevez (Juventus) Nike Tiempo Legend V Sand/Orange En af de spillere, der er trukket i den nye Nike Tiempo Legend V er ikke helt overraskende Juventus-angriberen Carlos Tevez. Som frontfigur for den nye fodboldstøvle skal han vise præcis hvor skarp, hurtig og dødbringende en Nike Tiempo Legend støvle også kan være, og i weekenden fik vi den første smagsprøve.

Sergio Ramos (Real Madrid) Nike Tiempo Legend V Sand/Orange Den spanske midterforsvar Sergio Ramos er også blandt kransekagefigurene i laceringen af den nye Nike Tiempo Legend V. Han kommer til at spille i den nye legende fremover, men i næste weekend er det sikkert og vist, at han ikke kommer i aktion. Ramos debuterede sine Nike Tiempo Legend V med et rødt kort, og så må man jo pænt sidde over.

Luis Suarez (Liverpool) Adidas F50 Adizero Blå/Orange Der har været masser af mål i weekenden, og en god portion af dem stod Liverpool for. Ikke mindst takket være Luis Suarez oppe foran, der er i uhyggelig god form. Den hurtige uruguayaner viste endnu engang hvor skarp den nye Adidas F50 Adizero er, og med to mål noterer Suarez sig for ustoppelige 17 mål indtil videre i Premier League.

Jon Flanagan (Liverpool) Adidas Predator LZ Sort/Rød Det var ikke kun Suarez, der stjal billedet i Liverpools storsejr over Tottenham. Jon Flanagan noterede sig for en af de sjældnere kasser, og det var jo en glimrende lejlighed til at vise sine Adidas Predator LZ frem. Interessant at han endnu ikke har fundet det tillokkende at skifte til den nye generation Adidas Predator LZ II.

Gareth Bale (Real Madrid) Adidas F50 Adizero Neongrøn/Navy Et skifte til den nye generation er tilsyneladende heller ikke noget for Gareth Bale, der trofast holder fast i den fjerde generation af Adidas F50 Adizero. Hvorfor Bale endnu ikke har taget skiftet til den helt nye Adidas F50 Adizero, skal stå uvist hen, men vi følger selvfølgelig sagen nærmere i det nye år.

Andros Townsend (Tottenham) Adidas F50 Adizero Orange/Sort Tottenhams Andros Townsend har til gengæld skiftet fodboldstøvler, og det er ikke kun model men også mærke. Han spillede for nylig i Nike Mercurial Vapor XV, men er nu at finde i Adidas F50 Adizero. Det tyder på, at han ikke har fået Nike Mercurial Vapor XV fodboldstøvlerne foræret af Nike men har købt dem med egne sparepenge.

Jonathan Biabiany (Parma FC) Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy/ Nike Mercurial Vapor IX Reflective Noget kunne også godt pege i retning af at Parmas Jonathan Biabiany er glad for at have lidt forskelligt at tage på fødderne. I weekenden spillede han først med den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy og senere i kampen skiftede han så dem ud med de helt nye Nike Mercurial Vapor IX Reflective i sort/hvid/grøn.

Antonio Valencia (Manchester United) Nike Tiempo Legend V Sand/Orange I weekenden var der lidt oprejsning til Manchester United, der har haft en svær periode i Premier League. En udebanesejr på 3-0 over Aston Villa må bestemt give lidt selvtillid, og ikke mindst for Antonio Valencia, der gav de helt nye Nike Tiempo Legend V en fornem Premier-League debut.

Thomas Vermaleen (Arsenal) Nike Tiempo Legend V Sand/Orange Arsenals stærke midterforsvar Thomas Vermaleen vil nok helst glemme den debut han gav sine nye Nike Tiempo Legend V. Det gik helt galt for Arsenal i weekenden, der tabte 6-3 til Manchester City, så der er baggrund for revanche, når Arsenal lillejuleaften tager imod Chelsea på Emirates. Hvor "Raff"-skriften på Vermaelens støvler kommer fra, skal vi ikke kunne sige. Vi stenede dog lidt over den...

Ashley Cole (Chelsea FC) Nike Tiempo Legend V Sand/Orange Med Arsenals nederlag havde Chelsea en gylden mulighed for at spille sig helt tilbage i toppen af Premier League, og det gjorde de. En 2-1 sejr over Crystal Palace var nok for Ashley Cole og resten af Chelsea-holdet. Spørgsmålet er så, om det bliver Ashley Coles eller Thomas Vermaleens Nike Tiempo Legend V, der kommer til at vinde den spændende kamp i næste uge.

Nuri Sahin (Dortmund) Nike Tiempo Legend V Sand/Orange Hvis der er noget, vi har lært i weekenden, så er det, at Nike Tiempo Legend er en støvle for alle spillere. Dortmunds stærke Nuri Sahin var i weekenden også trukket i de nye Nike Tiempo Legend V, og han virkede også til at nyde den nye støvle. Og nå ja, så står der NT18 på hans støvler...

Årets sidste støvlespots byder på masser af Nike Tiempo Legend V, og det bliver spændende at følge fodboldstøvlerne i det nye år. Hvad synes du om den nye støvle? Og hvilke fodboldstøvler lagde du mærke til i weekenden? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, Facebook og på Twitter.