Det har været en stor uge, hvis man er fan af Nikes legendariske Tiempo kollektion. Men vi er slet ikke færdige endnu. Nike har også lanceret nogle elegante Nike Tiempo 94 sko, som henter inspiration fra 1994 og den ikoniske Nike Tiempo Premier fodboldstøvle.

Vi er blevet forkælet i sidste uge med Nike Tiempo Legend V, der er en helt ny støvle med en særdeles stolt tradition. Faktisk starter forhistorien om støvlen for næsten 20 år siden. Helt præcist den 17. juli 1994, hvor Brasilien og Italien mødte hinanden i Pasadena, Californien. Alle havde ambitioner om at vinde VM-finalen, og ud af de 22 spillere havde 10 af dem Nikes legendariske Nike Tiempo Premier på fødderne.

Hvis du synes, at den nye Nike Tiempo 94 sko er interessant, så kan du se meget mere lige her

I kombinationen af af sort og hvid, så var det en på alle måder klassisk fodboldstøvle. Til gengæld var spillerne, der optrådte i støvlen langt fra udbrændte og traditionelle. Navne som Romario og Paolo Maldine var blandt de stjerner, der bar støvlen, der i dag er et ikon i fodboldverden. Nike hylder nu traditionen med en helt ny hverdagssko, der har hentet inspiration fra støvlen fra 1994.

Den nye Nike Tiempo 94 sko har det samme design, som man fandt på den klassiske Nike Tiempo 94 fodboldstøvle. Til gengæld behøver man ikke nøjes med at trække den på fødderne, når der er fodbold på menuen, men også i hverdagen kan man vise, at man kender den legendariske Nike Tiempo Premier fra 1994.

Hvis du synes, at den nye Nike Tiempo 94 sko er interessant, så kan du se meget mere lige her

Med ånden fra 1994 genfortolker Nike ikonet til hverdagsbrug og den rå skønhed som var Nike Tiempo Premier er blevet direkte overført. Nike Tiempo 94 har sort syet læder, det kontrastfyldte hvide Nike Swoosh og en ruskindsbeklædning ude ved forfoden, hvilket giver bedre holdbarhed.

I stedet for det klassiske knopsystem har Nike Tiempo 94 skoen en gummi ydersål, mens skoen har en Phylon midtersål, der giver en let affejdring. Sålen er beregnet til at give maksimal komfort og fleksibilitet, så skoen måske har et klassisk udseende, men performer helt up-to-date.

Hvis du synes, at den nye Nike Tiempo 94 sko er interessant, så kan du se meget mere lige her

Nike Tiempo Premier fra 1994 havde en næsten overdimensioneret stor pløs, sådan som det var kutyme på fodboldstøvler dengang, og det finder man derfor også på Nike Tiempo 94. Den er til gengæld aftagelig, så man kan vælge om man vil hylde traditionerne eller helst er fri. Samtidig er der et syet gult Nike-mærke ved hælen, ligesom der også var på Nike Tiempo Premier.

Selvom det er 20 år siden, at Nike Tiempo Premier dominerede VM-finalen mellem Brasilien og Italien, så lever legenden for alvor videre. I hvert fald i skikkelse af denne lækre sko Nike Tiempo 94.

nike, nike tiempo, tiempo, legend, unisport, unisportstore

Med denne Nike Tiempo 94 har Nike lavet en sko, der hylder en helt igennem ikonisk støvle. Hvad synes du om Nike Tiempo 94? Er det en sko, som du kunne finde på at gå med? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.