Dagen i dag har været en sand lanceringsfest, og det fortsætter lidt endnu. Kontrolstøvlen Nike CTR 360 Maestri III er også blevet klædt i hvidt med sort og turkis og et refleksivt mønster, og vi kigger nærmere på støvlen lige her.

Hvis dette er rosinen i pølseenden, så er det noget af en rosin. Som en del af Nikes Reflective Pack, så bliver kontrolstøvlen Nike CTR 360 Maestri III også lanceret i en skarp farvevariant i kombinationen af hvid, sort og turkis-grøn med et skarpt refleksivt mønster.

Nike CTR 360 Maestri har på få år har vundet indpas på fødderne af nogle af verdens absolut største stjerner. Den tredje generation af Maestri'en er skabt til spilleren, der nægter at overlade noget til tilfældighederne, og med den nye farvevariant er der lagt op til, at kontrolløren nu kan iføre sig den hvide uniform.

Hvis den nye Nike CTR 360 Maestri III er noget for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1529 kr.

Med den nye farvevariant kan midtbanedirigenten ikke kun lyse banen op med sit spil men også med sine støvler. Støvlerne er skabt til at såvel midtbanespilleren, den kontrollerende forsvarsspiller og ikke mindst den teknisk stærke offensiv spiller kan markere sine utvivlsomme kvaliteter med en elegant og iøjefaldende støvle på fødderne.

Konceptet for Nike CTR 360 Maestri III er ganske simpelt og let at forholde sig til; det skal give spille de bedste forudsætninger for fuld kontrol. Første skridt er at sikre en fænomenal komfort. Det opnås blandt andet gennem overdelen, der er lavet i Kanga-Lite 2.0, der er et syntetisk materiale, der emulerer læder. Det former sig til foden og bliver ekstremt blødt, men det udvider sig ikke for meget, som læder har tendens til.

Hvis den nye Nike CTR 360 Maestri III er noget for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1529 kr.

Kanga-lite materialet sikrer et personligt og meget komfortabelt fit og et meget naturligt touch på bolden. Overdelen er naturligvis udviklet med Nikes All Conditions Control-teknologi (ACC), der giver dig det samme greb i bolden i våde vejrforhold som i tørre. Dette tilføjer endnu et element af kontrol til støvlen, der er optimeret ned til den mindste detalje for at spillere som Jack Wilshere og Iniesta hele tiden kan holde styr på bolden.

På forfoden har Nike erstattet de Dampening Pods, der sad på forgængeren, med en række fordybninger i overdelen, som skaber friktion mellem bold og støvle for forbedret kontrol med driblinger. Ydermere løber der to syninger henover forfoden, der har til formål at skabe en naturlig flexzone, som gør, at støvlen følger fodens bevægelser, hvilket højner komforten gevaldigt.

Hvis den nye Nike CTR 360 Maestri III er noget for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1529 kr.

På indersiden finder vi kontrollørens vigtigste våben. Her sidder 3D kontrolzonen, der består af otte lameller, der følger svangen på foden og dermed sikrer en ensartet kontaktflade med bolden, uanset fodens position. Tanken bag er, at du får en plan overflade, der sikrer dig stabilitet, når du tæmmer og afleverer bolden.

Nike har forstærket ydersålen med to torsionbarer, der giver maksimal stabilitet og dermed komfort. Knopsystemet kombinerer lidt afrundende knopper på indersiden, der skal gøre vendingerne på de små områder lettere. På ydersiden har man brugt nogle lidt mere bladede knopper, der skal give greb i banen for at gøre dit afsæt bedre, når du vil accellerere.

Hvis den nye Nike CTR 360 Maestri III er noget for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1529 kr.

Indlægssålen er helt turkis med en sort grafik med en rovfugl. Nike CTR 360 Maestri III er nemlig ligeså klog og har samme overblik og vision som rogfuglen. Det er klogt og smart og kan læse enhver situation og handle derefter. Ligesom Maestri'en kan det på banen.

nike, reflective, reflective pack, unisport, unisportstore

Nike har dagen igennem forkælet os med den helt nye Reflective Pack, og den sidste støvle i denne omgang er Nike CTR 360 Maestri III. Hvad synes du om støvlen? Er det en støvle for dig? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.