Nike Hypervenom Phantom har fået helt ny farve, og hvis fodboldstøvlen ikke var stilet og skarp nok i forvejen, så er den det i hvert fald nu med de helt nye farver. Vi har set nærmere på den nye sag, der er klar til at gå til angreb.

Hvis der er en fodboldstøvle, der har fået opmærksomhed i det seneste halve år må det være Nike Hypervenom Phantom. I sommers lancerede Nike den helt nye silo, der er skabt til det dødbringende angreb, og siden har støvlen nådesløst indtaget fodboldverden med en ukuelig selvtillid. Hypervenom er en fodboldstøvle, der tror på sig selv, og den seneste farvevariant oser af selvsikkerhed, som verdensstjernespillere og verdensstjernestøvler altid har.

I en skarp kombination af hvid, sort og gul og med et refleksivt mønster er Hypervenom skabt til at skille sig ud på fodboldbanen, hvad enten man spiller i Kløvermarken en sen efterårs-aften, eller står på Camp Nou og hører Champions League hymnen sekunder inden kampstart. Stjerner som Neymar, Welbeck og Isco fortrækker Hypervenom, og fælles for dem er, at de har den uforudsigelighed og ikke mindst tro på egne evner, som ligger dybt begravet i Hypervenoms DNA.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike Hypervenom Phantom, så kan du se meget mere lige her - pris 1709 kr.

Nike Hypervenom Phantom er designet med fokus på fit, touch & traction, der med andre ord oversætter sig til pasform, boldføling og greb i banen. Som bekendt tager Hypervenom over for den ikoniske T90-kollektion, der især blev kendt for sit ret brede fit og det ville Nike også tage med på den nye støvle. De har derfor udviklet deres mest anatomisk korrekte læst til dato, der skulle passe til flere fodtyper-, størrelser med mere og kombineret med overdelen skulle de fleste være i stand til at få et komfortabelt fit.

Overdelen er det helt nye materiale NikeSkin. Tanken bag er, at det skal forme sig efter foden og levere et tæt fit, der skal tangere følelses af at spille barfodet. Derudover har det også et meget distinktivt design med en masse fordybninger, der skal skabe friktion mellem støvlen og bolden for at forbedre boldkontrol og føling med samme. Derudover er den også udstyret med ACC-teknologien, der sikrer det samme greb i bolden i våde såvel som i tørre vejrforhold.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike Hypervenom Phantom, så kan du se meget mere lige her - pris 1709 kr.

Når det kommer til greb i banen er Hypervenom designet med agility i tankerne, der på dansk oversættes til adræthed. Det vil Nike gerne fremhæve, og det gør de blandt andet ved hjælp af den nydesignede ydersål. I forfoden er storetåen adskilt fra resten af sålen, da du bruger denne til at navigere og sætte af, hvilket giver dig en langt større bevægelighed i afsættet, når du vil lave det uventede retningsskift.

Knopperne ser ganske normale ud - og så alligevel ikke. Rundede knopper er ikke noget nyt på fodboldstøvler, men dem Nike har brugt på Hypervenom er markant smallere end de almindeligvis er på andre modeller. Dette er for, at knopperne penetrerer jorden hurtigere og på samme måde kommer hurtigere ud. Derudover giver de runde knopper den fordel, at retningsskift og vendinger gøres lettere, når knoppere er i jorden, hvilket ikke er muligt med blades.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike Hypervenom Phantom, så kan du se meget mere lige her - pris 1709 kr.

I indlægssålen finder man udover den skarpe gule farve også en grafik med en slange. Nike Hypervenom Phantom er ligeså giftig som slangen kan være det. Slangen har et instinkt, som gør, at den er klar til at bide fra sig, når situationen kræver det, ligesom Hypervenom altid er klar til at angribe. Det er ikke noget, man kan lære, det er et instinkt.

Med den nye farvevariant af Nike Hypervenom har Nike givet en ekstra god grund til at kigge lidt nærmere på den dødbringende støvle. Støvlen er skabt til at lave det uforudsigelige, og hvilken bedre måde at skille sig ud, end ved at have en støvle, der passer til ens skarpe spil.

nike, reflective, reflective pack, unisport, unisportstore

Den nye Nike Hypervenom Phantom i Sort/Gul/Hvid er ligeså skarp som den er giftig. Hvad synes du om den nye farvevariant? Og er Nike Hypervenom Phantom en støvle for dig? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.