Da Joltter var i London fik han en brasiliansk landsholdstrøje af ingen andre end David Luiz. Heldigvis fik vi også her i Unisport et par eksklusive brasilianske landsholdstrøjer, og vi har allerede givet en unik brasilianske trøje væk til en særlig fodboldspiller.

Det var noget af en oplevelse for Joltter at sidde overfor David Luiz til lanceringseventet af den helt nye Brasilien hjemmebanetrøje i London. David Luiz er en af de unge kræfter, der skal løfte de enorme forventninger og forsøge at føre Brasilien til en VM triumf til sommer, og det fortalte han meget nærmere om.

Udover en stor oplevelse og en lang snak med den talentfulde brasilianske midterforsvar, så fik Joltter også en brasiliansk landsholdstrøje med en underskrift fra David Luiz med hjem. Det var en gave fra David Luiz til Joltter, og det skabte stor begejstring hos vores finske støvlenørd, som også er stor fan af Chelsea.

Heldigvis var det ikke kun Joltter, som fik en gave med hjem. Her i Unisport fik vi også et par brasilianske hjemmebanetrøjer i en særlig eksklusiv kasse. Vi kunne godt have holdt på trøjerne, men det er ikke hvad den brasilianske livsstil handler om. Det handler om at sprede glæde, dele oplevelser og være glad for at leve i nuet. Derfor har vi allerede givet en trøjen væk til en fodboldspiller som tør være brasiliansk, udtrykke sig og som tør gøre overraskende ting med fodbolden.

Den brasilianske fodboldstil handler nemlig om at spille fodbold, fordi man elsker det, og at vise den glæde, passion og lyst i ens spil. Vi må nok indrømme, at vi er blevet ret smittet af den brasilianske livsglæde og lyst til fodbold, og derfor kan det godt betale sig at følge lidt med her i den kommende tid, hvis du også tør være brasiliansk og synes den nye hjemmebanetrøje er interessant. Der kommer nemlig til at ske spændende ting, for vi har flere trøjer.

Den nye brasilianske landsholdstrøje er bestemt også spændende. Nike har leveret en trøje, der er ligeså flerdimensionel som den brasilianske historie, og ligeså moderne som troen på fremtiden. Trøjen er en kombination af innovation, kulturelt design og bæredygtige materialer og forsøger at indkapsle den brasilianske ånd.

Trøjen er designet let, elegant og samtidig med den brasilianske historie for øje. Farverne er ikke overraskende gul og grøn ligesom det brasilianske flag, og Nike har ikke forsømt at ære den brasilianske æresfølelse. På trøjen finder man nye elegante detaljer, der beviser, at Nike har brugt masser af tid og energi på at udvikle en trøje, der er en VM-værtsnation værdig.

Der er blevet plads til det brasilianske slogan "Nascido para jogar futebol", der betyder født til at spille fodbold i trøjen. Det indkapsler meget godt den umiddelbare spilleglæde og lyst til fodbold, som er dybt forankret i den brasilianske sjæl. Godt nok stiller brasilien kun op med 11 spillere i startopstillingen, men de repræsenterer et helt land, der nok helst bare ville spille fodbold hele dagen, hvis de kunne.

Den brasilianske landsholdstrøje er smart, moderne og indeholder den brasilianske fodboldpassion. Hvis du deler den brasilianske fodboldglæde, så er det en god idé at følge med her på side, hvor der snart sker spændende ting. Hvad synes du om den nye brasilianske landsholdstrøje? Og tør du være brasiliansk? Vi hører meget gerne din kommentar her, på Facebook og på Twitter.