Tiden går og i dag er det den 11. december, og derfor åbner vi nu endnu en låge i vores video-julekalender Jul i Unisport, og i dag er der en stor ædekonkurrence på julemenuen med store mængder chokolade involveret og en uheldig taber.

Endnu en dag er kommet, og i dag har vi den 11. december, hvilket betyder, at vi nærmer os juleaften med hastige skridt. Det betyder også, at det nok engang er blevet tid til en omgang Jul i Unisport.

I denne omgang er både Jakob og Joltter i studiet, og der er en dugfrisk konkurrence på julemenuen. På bordet foran de to fodboldnørder står der et par chokolade-julemænd, og den der hurtigst muligt kan spise dem væk har vundet konkurrencen.

Spise-konkurrencen er en ærefuld konkurrence at vinde, og begge deltagerne gør deres absolut bedste for at vinde ikke kun æren, men også det tillokkende glas postevand, der står på bordet som konkurrencens pokal.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Taberen af konkurrencen kan til gengæld udover kvalme se frem til at skulle lave udgangen af videoen samtidig med, at han færdiggører sin chokolade-julemand. Man har nok mere lyst til et stort glas vand end at snakke, når man lige har kværnet en chokolade-julemand, men det må taberen altså vente med.

Vi har tidligere haft hurtigheds-konkurrence på menuen, og denne konkurrence har selvfølgelig også en god portion hastighed involveret, men nok også et hint af kvalme. Som Jakob konkluderer i løbet af videoen, så bliver det nok det sidste chokolade han får spist i løbet af julen.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

I dagens omgang Jul i Unisport er der ædekonkurrence på dagsordenen, og både Jakob og Joltter får sin sag for med at spise en hel chokolade-julemand op. Hvad synes du om videoen? Og kan du bedst lide Joltters Napoli trøje eller Jakobs Bordeaux trøje? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.