PUMA Code Breaker Pack | Løs koden og vind en tur til San Siro

02.05.2019

Skrevet af Zlatko

Den nye Limited Edition PUMA Code Breaker Pack er - hold på hat og briller, ikke bare en ny lancering, men også din mulighed for at vinde en tur til San Siro, hvor du kan opleve den ultimative AC Milan-oplevelse. Få fat i dine PUMA Code Breaker-støvler og begynd med løse koden.

PUMA Code Breaker Pack

De nye PUMA-fodboldstøvler får dig til at læse spillet. Dine modstandere vil gøre alt i deres magt til at stoppe dig, når du er i zonen. Det er nu, du starter med at læse spillet, løser koden, og laver ting, som ingen har set før. Du har allerede hacket spillet, og nu er det tid til at afgøre det ved at løse koden.

PUMA Code Breaker Pack giver PUMA ONE og Future en ny såkaldt ’digital rain’-grafik på den rene hvide overdel. Det grafiske design gemmer på skjulte koordinator til San Siros lokation. Koordinaterne er nøglen til at bryde koden, hvilket vil gøre dig til den heldige vinder af en unik AC Milan-oplevelse, så er der mere at sige end: Det er tid til at blive kodebryderen og løse kampen gåde.

Fortsætter nedenfor.

Du tænker måske: ’Men hvordan vinder jeg denne episke konkurrence?’, da mange af jer nok er hardcore AC Milan-fans. Svaret er rimelig enkelt. Du få fingrene i en af disse Limited Edition PUMA Code Breaker Pack-støvler. Når du har modtaget støvlerne, og har unboxet dem, så skal du finde QR-koden på støvlekassen, som du efterfølgende scanner. Alle støvlekasser kommer med deres egen unikke kode, og den heldige vinder bliver informeret, om han eller hun har vundet, når de korrekte koordinater er blevet aktiveret. AC Milan-oplevelsen vil blandt andet inkludere en eksklusiv tour på San Siro, meet and greet med Ambrosini og en træningssession med Code Breaker-støvlerne, hvor Ambrosini styrer træningen.

Limited Edition Code Breaker Pack bliver en meget limiteret kollektion, da der kun vil være 1400 par på verdensplan. Derfor er der ingen tid at vente, hvis det er dig, der skal løse koden, så du kan komme afsted på den unikke AC Milan-oplevelse sammen med PUMA. Få fat i dine PUMA Code Breaker-støvler KUN hos Unisport fra i dag.


Find PUMA Code Breaker Pack her