Nike har lanceret en serie af nye videoer med nogle af de største stjerner, der viser en skarp attitude. Dermed er Nike Tiempo klar til at sparke fra sig, når den nye fodboldstøvle lander i morgen.

Det er snart ikke til at vente længere. I morgen kan vi løfte sløret for den helt nye Nike Tiempo Legend støvle, og mens vi venter i spænding, så har Nike lanceret nogle helt nye videoer som optakt til morgendagens støvlelancering.

Det er nogle af de største stjerner, som er med i videoerne. Heriblandt Chelseas solide venstreback Ashley Cole. Han viser den skarpe attitude, som er fælles for alle videoerne, og som virker til at være en vigtig del af den nye Nike Tiempo støvle.

I den nye Nike Tiempo video slår han fast, at selvom han er oppe i alderen, så er han ikke færdig. Han er klar til flere landskampe og mere succes i Premier League, hvor han allerede har vundet adskillige triumfer tidligere. Men man skal aldrig stille sig tilfreds, og både den nye Nike Tiempo og Ashley Cole er på jagt efter triumfer.

Carloz Tevez er også med i en af videoerne. Han ved om nogen hvad det vil sige, at han en attitude og være vild. Det erkender han også selv i videoen, hvor han fortæller om, hvordan har han vundet i begge Manchester-klubber og i Brasilien, og hvordan han har det hele under kontrol, selvom han kan være lidt skør en gang imellem. Det tyder på, at den nye Nike Tiempo Legend kommer til at vægte kontrol højt.

Den stærke og teknisk dygtige forsvarsspiller Sergio Ramos er også med i en video, og han har lagt den venlige facade bag sig og viser en skarp attitude. Med mere end 500 kampe på det højeste niveau ved han, hvad det kræves at begå sig blandt de bedste, og selvom han måske kan virke fredelig, så er han klar til at bide fra sig. Ligesom den nye Nike Tiempo Legend er det.

Med de nye Nike videoer er vi efterhånden ved at være klar til i morgen den 12. december, der mere eller mindre føles som juleaften. Vi glæder os i hvert fald til endelig at kunne pakke den helt nye Nike Tiempo Legend ud og afsløre hvad det er for en sag, Nike leverer.

Det bliver en spændende dag i morgen, og mens vi venter på at se mere til den nye Nike Tiempo kan vi fornøje os med disse Nike videoer, der viser, at den nye støvle har attitude. Hvad synes du om videoerne? Og glæder du dig til at se meget mere til den nye Nike Tiempo i morgen? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.