I sidste uge fik vi helt ny farveopdateringer til Adidas' fire siloer, og der var tale om skarpe og elegante sorte støvler, der står i skarp kontrast til Adidas' Samba Package. Vi kigger på støvlerne sammen, så du kan beslutte dig, hvad du bedst kan lide - samba eller stealth?

Det var noget af et lancerings-show som Adidas fyrede op under i sidste uge. De fire store siloer fik nye skarpe farveopdateringer, og det skarpe blik har nok allerede noteret, at der hovedsageligt var tale om sorte støvler.

Hvilken af de fire støvler kan du bedst lide? Du kan se meget mere til alle Adidas' fodboldstøvlerne lige her

Netop sort er den mest klassiske farve til en fodboldstøvle, og det er få støvler, der igennem tiderne har taget sig dårligt ud i sort. Det gør heller hverken de nye Predator LZ II, Nitrocharge 1.0, F50 Adizero eller Adipure 11pro II. Alle støvlerne har fået et moderne look, der bestemt klæder de teknologisk avancerede støvler.

De sorte støvler står i kontrast til den farverige og meget vovede Samba Package som Adidas leverede for et par uger siden. Her var alle støvlerne klædt i vilde og skinnende farver, mens støvlerne i denne omgang er tilbage i mere klassiske klæder. Så hvad enten man er til sorte støvler eller til de vilde faver, så er der nok at vælge mellem. Spørgsmålet er klart: er man samba eller stealth?

Hvilken af de fire støvler kan du bedst lide? Du kan se meget mere til alle Adidas' fodboldstøvlerne lige her

Adidas Adipure 11pro II er den seneste opgradering til en moderne klassiker. Støvlen udmærker sig ved at have en lækker Taurus-læderoverdel og med Adidas' nye Comfortframe, så er det tydeligt, hvilke prioriterer Adidas har haft med støvlen. Komforten og det skarpe touch på bolden er i højsædet med denne nye generation. Det går dog ikke udover vægten, der lander på imponerende 256 gram.

Hvis man til gengæld er ude efter en støvle, der føles så let som en fjer, så er der ingen vej udenom Adidas F50 Adizero. Den lette støvle har været på endnu en slankekur og i den nye femte generation af støvlen er den skrympet til imponernede 150 gram på mikrfoberudgaven, mens læderversionen vejer ind på imponerende 185 gram. På mikrofiber-udgaven finder man det tyndslebne Hybridtouch materiale, der ikke kun er slidstærkt, men som også er stabilt, og på læder-udgaven findes det lækre Taurus læder.

Hvilken af de fire støvler kan du bedst lide? Du kan se meget mere til alle Adidas' fodboldstøvlerne lige her

Står den på hårdt arbejde kampen igennem, så er Adidas Nitrocharge 1.0 klar til at levere varen fra start til slut. Støvlen er udviklet til holdes motor, der arbejder hårdt i alle kampens 90 minutter, og Adidas har blandt hævet hælen for at øge beskyttelsen mod spark og tacklinger bagfra. Over forfoden løber den revolutionerende Energysling, der holder foden på plads i accelerationer og på den måde frigiver ekstra energi.

Er man mere kontrollerende end man er hårdtarbejdende, så har Adidas også lanceret en støvle til kontrolløren, der er knviskarp på hvert eneste touch på bolden. Adidas Predator LZ II er med sine Lethal Zones klar til at gøre hver eneste boldberøring afgørende, og selvom kontrol er i fokus, så er støvlen samtidig dødbringende og viser ingen nåde.

Med Adidas' seneste lanceringer er der et klart alternativ til Adidas Samba Package. Men kan du bedst lide Samba eller Stealth? Og hvilken af de fire sorte støvler er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.