Torsdag aften var det så tid til de første kampe i 1/8-finalerne af Uefas næstfineste turnering - Uefa Cuppen. På St. James Park tog Newcastle imod hollandske AZ Alkmaar og det blev en underholdende og målrig affære, hvor især Obafemi Martins foldede sig ud. Alkmaar stod for den første scoring efter blot 7 minutter. Desværre var det i den forkerte ende AZ's Steinsson fik scoret og dermed sørget for en drømmestart til Newcastle. Et lille kvarter senere kunne Dyer lægge bolden ind over Boy Waterman i AZ-målet og øge englændernes føring til 2-0. Så tog Martins fat. Blot to minutter efter Dyers scoring, satte Martins to mand af og med sin Nike - Mercurial Vapor III Hvid/Sølv bankede han bolden i kassen fra kanten af feltet. 3-0 til Newcastle efter blot 23 minutter. Efter en halv times spil får AZ reduceret, men allerede 8 minutter senere er Martins igen på pletten og scorer sit andet mål til 4-1, hvilket var resultatet ved pausen. I anden halvleg får AZ reduceret yderligere, men Newcastle vinder kampen 4-2 efter en fantastisk kamp af Martins! Køb Martins's Nike - Mercurial Vapor III Hvid/Sølv her og spar 15%!