Talent uden ligemand: adidas er klar med Messi 15.1

01.06.2015

Skrevet af Mathias

adidas har analyseret det moderne fodboldspil og er kommet til den konklusion at i dagens fodboldverden, er der kun to type spillere. Der er dem som kontrollerer spillet og dem der forårsager kaos. Der er bare et problem her - Hvad med Messi? Når man kigger på den argentinske troldmand, så virker hans evner grænseløse og fuldstændig udefinerbare. For at dække hans behov præsenterer adidas nu, Messi 15.1.

Lionel Messi er bestemt i en liga for sig selv. Hans ekstraordinære evner er ikke noget man kan kategorisere, for han er meget mere end blot kaos og kontrol. Han bryder konstant de grænser vi har for hvad der muligt for en spiller at gøre, og adidas var hurtige til at erkende at han har brug for noget meget specielt.

Messi 15.1 er lavet af en utrolig blød Hybridtouch variation, som kaldes Messi Touch (Hvad ellers). Overdelen er lavet for genskabe de fordele man får fra en læderstøvle og den gør det bedre end noget materiale nogensinde har gjort før. Når man holder støvlen, ville du nok godt kunne snydes til at tro at den er lavet i naturligt læder, hvilket blot er bevis på materialets blødhed og vanvittige kvalitet.

På indersiden af overdelen er der en polstring med en indre foring, hvilket sikre dig et utroligt tæt fit der virkelig indhyller din fod og giver fremragende komfort. For yderligere at tilføje til det tætte fit, så er hælkappen lavet i et ruskindslignende materiale, der låser din fod fast, og sikre dig et sikkert fodfæste i støvlen. Man kan forestille sig at det har været rimelig højt på ønskelisten over ting der skulle på støvlen, så han kan lave sine lynende hurtige retningsskift.

Stabilitet er et nøgleord for en spiller som Messi, som elsker at udfordre forsvarsspillere og i de fleste tilfælde ydmyge dem (Host host, Boateng). Messi selv spillede en stor rolle i designet af støvlen, og et nøgleområde hvor han virkelig havde meget at skulle have sagt var ved Messi Frame. Denne teknologi er et skelet der låser foden på plads og virker giver et højt supportniveau.

Hvis du flipper støvlen 180 grader, vil en komplet ny og unik sål præsentere sig selv. Vi har aldrig set noget lignende, og det er specialfremstillet til en spiller som Messi, der har brug for en blanding af knopper, som både hjælper ham dreje på en tallerken, samt accelerere på et øjeblik. Det handler om høj fart, lavt tyngdepunkt.

Størstedelen af den hurtige acceleration kommer fra den speciallavede knop i midten som kaldes Messi Print. Det skaber et meget aggressivt greb, der er behov for, for at skyde dig frem. De to knopper i forfoden på den nye Messi 15.1 er koniske knopper, som hjælper dig med at lave små hurtige vendinger meget nemmere. Dette kommer på baggrund af de intense sporing man har lavet af Messi bevægelser, og hvordan han modtager bolden, og derefter vender sig væk fra manden der skal prøve at markere ham.

Sålen har også fået en serie af stive torsions barer ved navn Messi Gambetrack. Via det omhyggeligt placerede ned af torsion barer, får du en stivere og mere stabil støvle, som også reagerer ekseptionelt godt på din fod og dens bevægelse. Messi kan derfor se frem til at følelse endnu hurtigere - Ikke just en god nyhed for forsvarsspillerne, for at sige det mildt.

Vi er heldige at leve i en æra hvor Messi er peaker, og på grund af hans fantastiske talent, er det en fryd at følge ham. Nu er han klar til at få det til at løbe koldt ned af ryggen på samtlige forsvarsspillere i verden, med hans nye Messi 15.1. Hvad er dine første tanker om de nye støvler, og kunne du se dig selv udfordre forsvarsspillere med dem?