Bedre sent end aldrig, som man siger - det er nok engang blevet tid til Jul i Unisport, hvor vi runder decembers niende dag og tager et kig på Nike Premier World Cup Pack, som blev lanceret for nylig.

Det er i dag blevet d. 9 december, og her åbner vi endnu en låge i vores julekalender, som hver dag giver dig en lille hyggelig episode med fokus på fodboldgear og julehygge.

I dette afsnit har Joltter hevet den nye Nike Premier World Cup Pack med i studiet, hvor han kigger på de tre nye farver af klassikermodellen - Rød for England, Blå for Frankrig og Gul for Brasilien.

Du kan få dit eget par af Nike Premier World Cup Pack lige her til kun 1199,-

Nike har lanceret deres moderne klassikerstøvle i tre friske farvevarianter, som fejrer England, Frankrig og Brasiliens deltagelse til VM næste sommer - og hver støvle sætter med en elegant detalje i indlægssålen fokus på de tre landes sejre ved verdensmesterskaberne.

Her er det naturligvis Brasilien, der har flest tal i sålen, men også Frankrig og England har et årstal hver med 98 og 66 skrevet i støvlen.

Du kan få dit eget par af Nike Premier World Cup Pack lige her til kun 1199,-

Hvad Joltter synes om de tre nye Nike Premier-støvler, kan du naturligvis se herover - og vi hører naturligvis også meget gerne din mening om de nye fodboldstøvler. Hvilken farve er den fedeste? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.*