Når VM i Brasilien bliver skudt i gang til sommer, kommer Nikes største stjerner ikke til at overophede. I hvert fald har Nike lanceret et nyt baselayer, der er udviklet til at kunne klare Brasiliens varme.

Der er ingen tvivl om, at VM kommer til at være en meget varm fornøjelse, når slutrunden bliver sparket i gang til sommer. Brasilien er kendt for mange ting, og varme er en af dem, og med kombinationen af høj varme og høj luftfugtighed får nogle af verdens bedste spillere sin sag for med at holde kroppen tempereret.

Til den svære opgave hjælper Nike dog deres verdensstjerner gevaldigt ved at lancere noget helt nyt baselayer, der er udviklet og designet præcist til Brasiliens varme og til at modstå de udfordringer som kroppen står overfor, når temperaturen stiger.

De landshold, der har Nike som trøjesponsor, kommer til at nyde godt af det helt nye baselayer, der får navnet Nike Pro Hypercool 3.0, og som ifølge Nike er det letteste og mest åndbare baselayer, de nogensinde har lavet. Kombineret med de nye Nike landsholdstrøjer, kommer det samlede design til at være helt 16% lettere end tidligere.

Trøjerne er lavet af et meget tyndt mesh-materiale, og Nike har arbejdet med at sænke vægten ved at fjerne stof i de vigtigste zoner, hvor kroppen bliver ophedet, som på ryggen og under armene. Dermed er baselayeret lettere og mere åndbart end nogensinde før.

Det nye baselayer kommer til at blive brugt sammen med de helt nye Nike landsholdstrøjer, som har Nikes Dri Fit teknologi, og som også er udarbejdet til at være let, åndbart og lede fugt og sved væk fra kroppen. Som vi bl.a. har set på Brasilien og Frankrigs trøjer, så har de nye landsholdstrøjer ventillerende huller i siden, der skal bekæmpe Brasiliens varme.

Det nye Nike Pro Hypercool 3.0 kommer til at kunne købes fra januar næste år, og det bliver spændende at se, baselayer trøjerne i aktion til sommer i Brasilien. Hvad synes du om det nye baselayer? Og har du prøvet at bruge Nikes baselayer? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.