Det er blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport, og denne gang er der spændende og sjove ting på julemenuén. I studiet kigger Jakob nærmere på den nye Adidas Adipure 11pro i sort/hvid/grøn, og så er der også lagt op til endnu en konkurrence.

Kalenderen fortsætter og i dag er det blevet den 6. december. Ligesom de foregående dage, så betyder det at vi åbner endnu en låge i vores interaktive julekalender til alle jer, der elsker jul og fodbold.

I dagens afsnit er Jakob i studiet, og han starter med at hive dagens lancering fra Adidas frem, og det er den nye Adidas Adipure 11pro II i sort/hvid/grøn. Det er den kun anden farvevariant til støvlen, der blev lanceret i den lilla farvevariant fra Adidas' Samba Package.

Du kan se eller gense alle afsnit af vores særlige video-kalender Jul i Unisport lige her

Jakob behøver dog ikke føle sig ensom særlig længe i studiet, for der er fornemt besøg af den trofaste finske makker, Joltter. Med de to samlet i studiet er der selvfølgelig lagt op til en konkurrence, og denne gang er det merchandise-konkurrencen, som de to fodboldelskere kaster sig ud i.

Helt simpelt gælder det om at iklæde sig mest muligt merchandise fra ens yndlingsklub, og for Joltters vedkommende er det selvfølgelig de blå fra Chelsea. Hvad angår Jakob, så er det selvfølgelig de røde fra Manchester United, som han trofast støtter.

Du kan se eller gense alle afsnit af vores særlige video-kalender Jul i Unisport lige her

Der er heldigvis masser af merchandise fra Chelsea og Manchester United, som de to kan tage på. At de så måske ikke ser helt så moderigtige ud med alt udstyret på, det er så en anden sag. Det vigtigste for de to er jo trods alt at vinde konkurrencen.

Dagens omgang Jul i Unisport handler om den nye Adidas Adipure 11pro II og så er der samtidig merchandise-konkurrence. Hvad synes du om denne omgang Jul i Unisport? Og kan du bedst lide Chelsea eller Manchester United? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.