Nike har lanceret en eksklusiv og noget særpræget udgave af den moderne klassiker Nike Premier. Den lækre læderstøvle fås nu limiteret i en udgave i blå, rød og gul. Og bag de farver gemmer sig en historie om store fodboldsejre.

Der er få ting, der klæder en fodboldstøvle så godt som læder. Pasformen, touchet og looket. Det hele spiller perfekt. Nike Premier har i sin korte levetid bevist, hvorfor en læderstøvle stadig har berettigelse selv på det moderne fodboldstøvlemarkedet, og kommer til at have det mange år endnu.

I sin forholdsvis korte levetid har Nike Premier måske ikke været den mest opmærksomhedskrævende fodboldstøvle, men det bliver der nu ændret markant på. Nike lancerer i dag hele tre nye farvevarianter af Nike Premier helt i blåt, helt i rødt og helt i gult.

Hvis du godt kunne tænke dig at se mere til de nye Nike Premier i gul, rød og blå, så kan du se meget mere lige her - pris 1199 kr.

Og hvorfor så de farver? Svaret er ikke, at der var tre malerbøtter for 100 kroner nede i den lokale farvehandler. Støvlerne er en hyldest til de tre Nike-sponsorerede nationer, som indtil videre har triumferet ved et verdensmesterskab. Den gule til ære for Brasilien, den røde til ære for England og den blå til ære for Frankrig.

Nike har ikke været bange for at være nyskabende. Hele overdelen på støvlen er dækket af den samme farve, hvad enten det er Brasiliens gule, Frakrigs blå eller Englands røde, og det gælder både snørebåndene og det ikoniske Nike-Swoosh, som sidder på midten af støvlen. Sålen er hvid på alle støvlerne, men knopperne er også blevet farvet.

Hvis du godt kunne tænke dig at se mere til de nye Nike Premier i gul, rød og blå, så kan du se meget mere lige her - pris 1199 kr.

Med disse støvler formår Nike at skabe tre støvler, der er unikke, eksklusive, farverige og enkle på en og samme tid. Og bag de klare og modige farver gemmer der sig en støvle, der ved hvad det kræver at levere varen. Læder fra top til tå er nøgle-ordet, og imponerende nok lander Nike Premier kun på 245 gram.

På forfoden er overdelen er lavet i et ekstremt blødt og smidigt kængurulæder, og på midterfoden og hælen har Nike brugt det samme gedelæder, som vi også har set dem bruge på deres streetsko, Lunargato II. Det giver et formidabelt fit fra første færd og efter kort tid i støvlen former læderet sig efter foden, hvilket højner komforten.

Hvis du godt kunne tænke dig at se mere til de nye Nike Premier i gul, rød og blå, så kan du se meget mere lige her - pris 1199 kr.

Rent visuelt har Nike i designet af Premier ladet sig inspirere af nogle af deres mest skelsættende og ikoniske støvler gennem tiden. Det inkluderer blandt andet Nike Tiempo Premier fra år 1994, som intet mindre end 10 forskellige spillere havde på fødderne i VM-finalen det samme år. Derudover har man også ladet sig inspirere af "The Nike" fra år 1971, der var den første støvle nogensinde med det velkendte swoosh på.

Nike Premier sidder på den samme læst, som de brugte på Hypervenom og det er deres mest anatomisk korrekte til dato. Den placerer foden tæt på jorden og bolden for et bedre touch. Det naturlige flex i ydersålen giver en stabil midterfod og en spændstig forfod for et godt afsæt. Knopsystemet er ligeledes meget klassisk opbygget med koniske knopper og enkelte blades, der giver et godt greb i banen på flere forskellige overflader.

Hvis du godt kunne tænke dig at se mere til de nye Nike Premier i gul, rød og blå, så kan du se meget mere lige her - pris 1199 kr.

Med de tre nye farver til Nike Premier formår Nike at skabe noget unikt. Støvlen er så elegante og enkle, at det indkapsler essensen af en VM-slutrunden, når alt hysteriet og showet bliver skåret fra. Det handler om fodbold, og om at vinde, og disse tre limiterede Nike Premier støvler er alle vinderstøvler. En for Frankrig, en for Brasilien og en for England.

De nye farver til Nike Premier er en hyldest til de store sejre som Frankrig, Brasilien og England igennem tiden har haft ved VM. Hvad synes du om at se Nike Premier i de tre farver? Og hvilken kan du bedst lide? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.