Adidas Predator LZ II er tilbage i en helt ny farvevariant. Denne gang har rovdyret iklædt sig en sort og pink ham, og vi kigger meget nærmere på den nye farve lige her.

Julen er ikke kun hjerternes fest, det er bestemt også støvlernes. Adidas fortsætter deres forrygende lanceringshumør og dagens gave til alle os støvlenørder er en ny farvevariant til den kontrollerende og vilde Adidas Predator LZ II.

Adidas Predator LZ II har allerede haft mange farver, og sådan er det jo med rovdyr - de skifter hele tiden ham. Den seneste farve, som Adidas har iklædt Predatoren er en skarp kombination af det elegante og simple sorte og hvide blandet med et strejf af en farvestrålende og vovet pink farve.

Hvis den nye Adidas Predator LZ II lyder som en fodboldstøvle for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1499 kr.

På den måde formår Adidas at kombinere elegance og mod, og det giver en fodboldstøvle, som træder selvsikkert frem på den store scene her i decembermørket. Det kan godt være at Adidas Predator LZ II er skabt til kontrol, men den er bestemt ikke bange for også at bide lidt fra sig.

Fodboldstøvlen er der til gengæld ikke ændret på. Det er den samme kvalitets-støvle vi efterhånden kender rigtig godt, og som er udviklet til den maksimale grad af kontrol i alle spillets facetter. Det handler om at have respekt for spillet og dets rytme, hvis man vil være en sand mester, og med den nye Adidas Predator LZ II kan man dominere enhver facet af kampen.

Hvis den nye Adidas Predator LZ II lyder som en fodboldstøvle for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1499 kr.

Og kontrol er nøgleordet og hele støvlens DNA. I gennemsnit har en professionel fodboldspiller mellem 60 og 80 berøringer på bolden i løbet af en kamp, hvilket ikke engang tilsvarer én i minuttet. Derfor skal hver berøring være så god som muligt, og her er overdelen designet med fem dødbringende zoner, der hver især tjener ét specifikt formål, som gavner ens spil.

Overdelen er en videreudvikling Hybridtouch-materialet, vi blev introduceret til på den første generation af Lethal Zone. Det sikrer en læderlignende komfort, men har stadig fordelene fra mikrofiber med sig; det vejer meget lidt og giver basis for et skarpt og præcist touch på bolden.

Ønsket om kontrol kommer tydeligst frem i de fem dødbringende zoner, der dækker hele overdelen på støvlen og skal sikre, at du er i fuld kontrol af bolden, uanset hvilken situation du befinder dig i. Zonerne har fået et andet og større design i forhold til den første LZ-udgave, der gør, at de bevæger sig mere naturligt i forhold til din fod, og du kan derfor nyde gavn af deres teknologi, uanset hvordan din fod vender og drejer.

Hvis den nye Adidas Predator LZ II lyder som en fodboldstøvle for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1499 kr.

Men hvad er kontrol over bolden uden et knopsystem, der sikrer at du står både godt fast samt kan skifte retning når du har behov for dig? Ikke meget - og derfor har Adidas beholdt deres Sprintframe 2.0-ydersål på LZ II. Sålen er ultratynd, og lavet for at give så lav en vægt som overhovedet muligt. Samtidig er knopper triangulære, og vinklet i sæt, der skal forbedre dine muligheder for acceleration, løb og opbremsninger.

Adidas Predator LZ II er en støvle fyldt med kontraster. Det er en fodboldstøvle, der i hver evig eneste situation af kampen vil forsøge at være så kontrollerende som overhovedet muligt, men som samtidig også er vild og brutal og klar til at slå til, når situationen kræver det.

Hvis den nye Adidas Predator LZ II lyder som en fodboldstøvle for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1499 kr.

Med den nye farvevariant af Adidas Predator LZ II har Adidas skabt en fodboldstøvle, som både er elegant og simpel, men som samtidig også er vovet med en skarp pink farve. Hvad synes du om den nye farvevariant? Og har du spillet i Adidas Predator LZ II? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.