Dagens julegaveidé er henvendt til den skøre fodboldfan, som også elsker julen, og som gerne vil fejre begge ting. Vi har nemlig kigget vores lager igennem og fundet de smarte Arsenal, Barcelona og Chelsea nissehuer.

Julen nærmer sig dag for dag. Selvom vi kun har den 4. december i dag, så går tiden stærkt, og før vi får set os om, er det ved at være tid til at danse om juletræet og ikke mindst undersøge, hvad der gemmer sig af spændende pakker under træet.

En pakke der nok skal vække begejstring og ikke mindst julestemning er de nissehuer, som vi har inde på siden. Men det er ikke bare de klassiske nissehuer, vi har set utallige gange før, det er fan nissehuer med nogle af de største klubber.

Hvis du godt kunne tænke dig at sætte en af de sjove fan nissehuer på hovedet, så kan du se meget mere lige her

Nissehuerne kommer både med Arsenal, Barcelona og Chelsea logo og design, og hvis man er fan af en af de tre klubber er der for alvor god grund til stolt at vise julehumøret og klublogoet frem.

Som det hører sig til for rigtige nissehuer, så er der selvfølgelig knast på toppen, så det ikke bare ligner en normal hue. Og nede ved panden finder man selvfølgelig også den klassiske nissehue-foring.

Hvis du godt kunne tænke dig at sætte en af de sjove fan nissehuer på hovedet, så kan du se meget mere lige her

Dagens julegaveidé er henvendt til den skøre fodboldfan, der også elsker julen. Hvad synes du om nissehuerne? Og kan du lide idéen om at vise dit klublogo frem på den måde? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.