Det er den 3. december, og hvis du mangler en gave, som nok skal skabe lidt julestemning, så har vi masser af julepynt til træet. Denne julegaveidé er direkte henvendt til den gale fodboldfan, der aldrig kan undvære sit hold.

Kalenderen tæller i dag den 3. december, og selvom der endnu er lidt tid til jul, så er det ikke for tidligt at begynde at overveje, hvilke gaver, der kunne være at finde under træet. Det kan være en svær opgave at finde den perfekte gave, men vi hjælper til og kommer med dagens julegaveidé, der i dag er henvendt til den gale fodboldfan.

Hvis du synes at dagens julegaveidé vil være en sjov gave, så kan du se meget mere lige her

For hvis man er virkelig stor fan af sit hold, så kan selv ikke juleaften komme imellem ens dybfølte forhold til ens klub. Og faktisk kan man kombinere de to ting med det julepynt, som vi har liggende. Det er nemlig ikke julekugler, som de er flest. Det er julekugler dedikeret til den store fodboldfan.

Hvis du synes at dagens julegaveidé vil være en sjov gave, så kan du se meget mere lige her

Vi har masser af forskellige julekugler, der er klassisk runde og med store klublogoer på og endda også julekugler, der er formet som spillertrøjer. Så uanset hvilken form man foretrækker, så er der en julekugle at hænge på træet.

Hvis du synes, at du har set julekuglerne før, så er det faktisk fordi Joltter og Jakob har julekuglerne hængende på det juletræ, som flot er placeret i 'Jul i Unisport'-studiet. Joltter har valgt Chelsea juglekuglerne, mens Jakob ikke helt overraskende har valgt Manchester United julekuglerne. Du kan i øvrigt løbende følge med i julekalenderen lige her:

Du behøver dog ikke nøjes med Chelsea eller Manchester United julekugler (det vil nok nærmere være en hade-gave, hvis man er Arsenal-fan for eksempel). Julekuglerne fås med en lang række forskellige hold og det tæller Chelsea, Manchester United, Liverpool og FC Barcelona. Så hvis du kender en, der er fan af et af disse hold, så er der her en idé til en sjov og anderledes gave.

Hvis du synes at dagens julegaveidé vil være en sjov gave, så kan du se meget mere lige her

Julen nærmer sig, og vi fortsætter med at komme med julegaveidéer de kommende dage. Hvad synes du om julekuglerne? Og hvilket holds julekugler vil du helt have hængende på dit juletræ? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.