Kalenderen har nu rundet den 3. december, og vi byder nok engang på en omgang Jul i Unisport, hvor Joltter kigger nærmere på den nye sorte Adidas F50 Adizero, og så er der også masser af fraklip på dagsordenen.

Det kan være svært at ramme julestemningen fuldstændig. Vi er trods alt stadig kun i starten af december, og kalenderen tæller indtil videre kun den 3.. Alligevel vil vi gerne gøres vores for, at dit julehumør bliver en anelse bedre, og derfor byder vi nok engang velkommen til en omgang Jul i Unisport.

Du kan se alle afsnit af vores WebTV julekalender lige her, og hver dag følge med i hvilke nye skøre ting Jakob og Joltter har fundet på:

I dag er det Joltter, der byder velkommen i studiet og med sig har han en pakke, som vi allerede har kigget lidt nærmere på i dag. Det er selvfølgelig den helt nye Adidas F50 Adizero Blackout, som vi tidligere på dagen kunne løfte sløret for.

Den nye Adidas F50 Adizero er til gengæld ikke det eneste, der er på dagsordenen i denne omgang Jul i Unisport. Vi har også været i arkiverne for at finde alle de gange hvor det gik.. ja, knap så godt med optagelserne.. hvis man skal sige det mildt.

I dagens omgang Jul i Unisport er der nemlig masser af fraklip på menuen, og hvis du vil se, hvordan det går for sig, når Jakob og Joltter ikke har nogle af deres bedste øjeblikke, så er det bare med at se dagens episode.

Du kan se alle afsnit af vores WebTV julekalender lige her, og hver dag følge med i hvilke nye skøre ting Jakob og Joltter har fundet på:

Når Jakob og Joltter til daglig er ude og filme masser af WebTV, så går det godt i langt størstedelen af gangene, men nogle gange sker der ting og sager. Heldigvis for alle os seeere, så fortsætter kameraerne med at rulle, og dermed kan de to web tv-værter bagefter få sig et godt grin over dem selv.

Dagens omgang Jul i Unisport byder på endnu en Adidas F50 Adizero denne gang helt i sort, og så er der masser af fraklip på menuen. Hvad synes du om dagens afsnit? Og hvad synes du om den helt nye Adidas F50 Adizero Blackout? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.